Vi ste odlučili: Albumi 1D i Selene Gomez su najisčekivaniji u regionu!

combine_images

Do kraja ove godine prosto ćemo biti zatrpani novim albumima najvećih mladih zvezda današnjice a sudeći po anketi, One Direction i Selena Gomez vas najviše interesuju!

Na našoj anketi u kojoj nam je do sad stiglo čitavih 1500 glasova iz svih zemalja regiona i to za samu 10 dana, čak 39% vas poručuje da vas najviše zanima album 1D (Made in the A.M.) a možda je malo iznenađenje što je na poziciji broj 2 Selena Gomez koja ima 24% vaših glasova, 5 procenata više od trećeplasiranog Justina Biebera. Znali smo da je Sel najveća mlada zvezda na ovim prostorima ali njoj je do sad u svim anketama pripadalo treće mesto, iza Biebsa i 1D.

Još jednom da napomenemo – nama svako iskazivanje vašeg mišljenja mnogo znači upravo zbog razgovora sa organizatorima koncerata, izdavačima knjiga i muzičkim distributerima. Hvala što glasate!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zloća iz filma "Princess Protection Program": Znala sam da će Demi i Selena biti megazvezde!

3 thoughts on “Vi ste odlučili: Albumi 1D i Selene Gomez su najisčekivaniji u regionu!

    1. Pomažu jer organizatoru možemo da pričamo o tome šta vas najviše interesuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.