Lepa vest: Verio se Frankie Grande nakon dve godine veze sa dečkom Haleom Leonom!

Kao da za porodicu Grande nije bila dovoljna jedna proslava venčanja, koja se odigrala u maju kada se Ariana venčala za svog verenika Daltona Gomeza, sada se i njen stariji brat Frankie verio! Kao što već znamo, Frankie je bio u dvogodišnjoj vezi sa Haleom Leonom, a njihova veza je započela kada su zajedno odigrali ples na ‘Oil Can Harry’s’ i zaljubili se na prvi pogled!

Frankie je u utorak svog dečka Halea zaprosio na najslađi mogući način. Dok su razgovarali o savršenom i lepom momentu on se spustio na jedno koleno, a Hale je bio toliko iznenađen i srećan da su obojica počeli da plaču suze radosnice. ”Planio sam već više od godinu dana da ga zaprosim i ovo je bilo apsolutno prelepo za obojicu.” rekao je Frankie. Njegova sestra Ariana objavila je na svoj instagram story tortu sa njihovom slikom i tim putem im od srce čestitala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankie James Grande (@frankiejgrande)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Frankie Grande

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Frankie Grande: Naravno da stalno pitam Arianu za ljubavne savete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.