Verin blog: Moje 3 omiljene pesme Sabrine Carpenter!

Hej, zovem se Vera i evo mog novog, šestog po redu, bloga. Ovoga puta sam odlučila da napišem svoje 3 omiljene pesme Sabrine Carpenter!

3. Why

Jedna od novijih Sabrininih pesama, za koju se priča da bi trebala da bude vodeći singl sa njenog trećeg studijskog albuma. Ova opcija nije isključena, i bilo bi stvarno šteta da ne bude ovako. Pesma je stvarno predivna, prepuna emocija, koja govori o razlikama među dvoje ljudi koji se pored toga odlično slažu. Spot je takođe veoma simpatičan a u njemu inače glumi Casey Cott koga smo zapazili u seriji ‘Riverdale’. Inače, Sab je izbacila ovu pesmu prošlog leta i bila je veoma zapažena (i sada je, svakako hah).

2. On Purpose

Ova pesma je bila vodeći singl sa Sabrininog drugog studijskog albuma ‘Evolution’ i baš mi je drago što je baš ova pesma izabrana. Prvobitno je to trebala biti pesma ‘Smoke And Fire’ ali se na kraju ta pesma, nažalost, nije našla uopšte u sklopu albuma. Ta pesma je takođe odlična, mada ja lično preferiram ovu. Ima veoma zarazan ritam, još bolji tekst, i pritom govori o slučajnostima koje možda i nisu tako slučajne hah. Spot je predivan, pun vizuelnih efekata.

1. First Love – Lost Kings ft. Sabrina Carpenter

Pesma koja je zauzela mesto broj jedan na ovoj listi i koja je verovatno jedna od najboljih pesama koje sam u skorije vreme čula. Malo drugačiji žanr od ostalih Sabrininih pesama – u pitanju je elektronska pesma. Veoma interesantna pesma, koja je baš opisana svojim nazivom, tu nema šta. Na realan način prikazuje mladalačku zaljubljenost. Preporučila bih ovu pesmu uvek, jer je stvarno odlična.

Pročitajte još  Famoza music chart #53 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

I to bi bilo to što se tiče mog šestog bloga, nadam se da vam se dopao. Ako želite, napišite mi neki predlog šta bih mogla da pišem kao sledeći, mada imam neke ideje već hah. Prošli put sam pisala 5 omiljenih pesama od The Chainsmokersa. Stvarno mi je bilo interesantno da napišem ovaj blog i nadam se da će vam se svideti. Nadam se da ćete (ako već niste) poslušati neku od ovih, ili pak neku drugu pesmu od Sabrine Carpenter. Puno pozdrava od Vere! 🎶


My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ivana nam šalje prvi Sabrina Carpenter kviz!

3 thoughts on “Verin blog: Moje 3 omiljene pesme Sabrine Carpenter!

  1. Po meni Sab ima mnogo boljih pesama.Naravno volim i ove,ali vise volim All we have is love,Don't want it back,Your love's like,Shadows,Two young hearts,Too young.Ako ih ne znas,predlazem da poslusas jer su pesme stvarno super 🙂

  2. Sab ima zakon pjesme.Meni je najbolja Wildside koju je pjevala sa Sofiom Carson.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.