Veoma zapažena: Demi Lovato primila nagradu za jednu od 100 najuticajnijih osoba na svetu, imala i nastup!

Demi Lovato svoj status superzvezde koristi da pomaže drugima pa je tako prethodne noći za to i nagrađena, priznanjem da je jedna od 100 najuticajnih osoba na svetu, na ceremoniji koju je čuveni časopis Time organizovao u Njujorku.

Demika se tako našla u društvu naučnika, političara, direktora kompanije i još poneke zvezde iz sveta muzike i filma a bila je praktično jedini predstavnik mladih zvezda. Mediji danas hvale i njen modni izbor! Duboki izrez može da bude riskantan ali Demi na sreću nije imala problema!

Tokom večeri ona je izašla i na scenu gde je izvela svoj hit i pesmu po kojoj je i nazvala još uvek aktuelan album “Confident” a koja je i savršena za tu priliku jer je priznanje Timea dobila upravo zbog rada sa mladima i stalnog slanja poruke da moraju više verovati u sebe!

Autor: Famoza.net
Foto: Getty

https://youtu.be/hEK8cjW5BpM

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato: Bojala sam se da ću pući kao Britney Spears!

One thought on “Veoma zapažena: Demi Lovato primila nagradu za jednu od 100 najuticajnijih osoba na svetu, imala i nastup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.