Veliko iznenađenje za nas: Tinisti posvetili video Famozi!

PicsArt_06-05-08.29.41

“Mi smo vam veoma zahvalni! Uz pomoć naših Tinista napravili smo video za vas. Nadam se da vam se sviđa”, napisala nam je Tijana uz video u koji je očigledno uloženo mnogo truda!

Jako smo srećni i ponosni što možemo pozitivno da utičemo na vaše živote i što smo kroz povezivanje sa domaćim organizatorima ali i obezbeđivanjem da se “Tini” diskovi prodaju u Srbiji pokazali da je sve što pričamo istinito. I kao što piše u videu, zajedno ćemo uspeti da ostvarimo sve vaše snove!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Posted Under

One thought on “Veliko iznenađenje za nas: Tinisti posvetili video Famozi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.