Veliki uspesi: Eminem i Justin Bieber jedini na svetu imaju pesmu koja je 12 puta postala platinum singl!

Eminem je izvođač legendarnih uspeha – sa jednim singlom, i Justin Bieber može da se pohvali da stoji rame uz rame sa njim!

Eminem je prošlog meseca dobio čak 40 zlatnih i platinastih priznanja, a njegova najslavnija saradnja sa Rihannom „Love The Way You Lie“ je sa 11 priznanja skočila na 12 platinastih, baš kao i „Baby“ Justina Biebera koja je u to vreme takođe bila hit, toliki da i ona ima 12 priznanja. Ovo svedoči o neverovatnoj popularnosti ove dve pesme, koje su se samo u Americi prodale čak 12 miliona puta!

Ipak, postoji lista izvođača koji samo čekaju da upadnu na ovo počasno mesto i samo im jedna stepenica fali do uspeha – „Firework“ od Katy Perry, „Candle in the Wind/Something in the Way You Look Tonight“ od Eltona Johna, „Bad Romance“ od Lady Gage i „Uptown Funk“ od Bruna Marsa imaju ukupno 11 priznanja, što znači da ako neko od njih uskoro dobije dvanaesto, zauzeće treće mesto na ovoj listi veličanstvenih. Predviđate li koja će pesma biti u pitanju?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Craig David – Love Yourself (Justin Bieber cover)

One thought on “Veliki uspesi: Eminem i Justin Bieber jedini na svetu imaju pesmu koja je 12 puta postala platinum singl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.