Veliki udarac: Zabranjeno emitovanje novog filma Selene Gomez, moguće zauvek!

Selena Gomez snimala je u Njujorku film “A Rainy Day in New York” za čuvenog režisera Woodeya Allena, verujući da će to biti najveći film njene karijere. Međutim, situacija je sad crna da crnja ne može biti.

Ovo ostvarenje u kome osim Sel glume i druge velike zvezde poput Jude Lawa ili Elle Fanning snimljeno je pre skoro godinu dana, ali problem je nastao upravo zbog režisera Woodyja Allena i optužbi koji je na njenog račun izrekla njegova usvojena ćerka Dylan Farrow. On je i u prošlosti bio optuživan za napastvovanje žena, pa Amazon koji je vlasnik prava na film zaključuje kako je bolje da ga uopšte ne puša u bioskope!

Kako kompanija saopštava, “Nema datuma izlaska za ovaj film”, iako su ga oni platili čak 25 miliona dolara. “Nikad” je isuviše rizična reč, ali realno deluje da se on neće puštati u bioskopima i da ga nećemo videti u skorije vreme. Mnogi su inače savetovali Sel da odbije ovu ulogu upravo zbog Woodyja, ali se ona ipak odlučila na rizik.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS nastavlja dominaciju, Miley Cyrus prva među devojkama!

10 thoughts on “Veliki udarac: Zabranjeno emitovanje novog filma Selene Gomez, moguće zauvek!

 1. Iskreno nije nikakvo iznenađenje. Koliko ja znam, većina ekipe se pokajala na samom početku što su oristali da rade s njim, tako da film nije ni bio završem do kraja

 2. U pravu su, ja sam se baš pitala zašto je Selena prihvatila ulogu kod tog režisera

 3. Tako i ja čekala El arribo de Conrado Sierra snimljena je sada davne 2012 godine, ali nije bilo novaca za kino, pa su je tek mislim 2016 pustili u kina, a ja se tek sada domogla kompletnog filma(prije par tjedana).. 🙂
  Ali Woody Allen, mogao bih film zastarijeti čekajući da platno i naše oči vide…

 4. Žao mi je, jer svi znamo da se ona mnogo trudila. Ipak, znamo da režiser nema primjereno ponašanje.

 5. Ovo je razočaravajuće, ali nije neočekivano.
  Situacija je takva trenutno u Holivudu, da reditelji koji su napastvovali žene ne mogu proći nekažnjeno!
  Tako da mi nije žao Woodeya, ali mi jeste Sel kao i Juda i Elle. Sve troje su fantastični glumci, koje bi vjerovatno bilo sjajno vidjeti na velikom ekranu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.