Veliki nesporazum: Selena i Bella se izvinjavaju jedna drugoj!

Prethodnih dana Selena Gomez pružila je ruku prijateljstva Belli Hadid nakon što ju je prvo zapratila na Instagramu, a potom je i lajkovala jednu njenu objavu. Drama je međutim nastala kad je manekenka obrisala tu sliku, a što je čak i Selena Gomez protumačila kao potez neprijateljstva.

Naime, jedna Selenatorka objavila je da je poruka obrisana rečima, “Selena podržava žene, a neki to ne mogu da prihvate. Uzgred, gospođica Hadid je obrisala objavu”, a Selena se javila u komentaru rečima, “To je baš loše” uz emodži plakanja. Međutim, Sel je u toku prošle noći objavila i izvinjenje, rekavši da je napravila grešku. “Nije trebalo da govorim dok nisam saznala istinu. Žao mi je”, napisala je Sel na Instagram profilu jedne svoje obožavateljke. “Nemojte povređivati druge. Ona je divna osoba i sve ovo je samo nesporazum.”

Kao što smo spomenuli, TMZ je prethodno preneo da je Bella bila kontaktirala Selenu Gomez kako bi objasnila situaciju, a onda su njih dve imale razgovor koji se završio prijateljski. Kako je Bella objasnila, ona je sliku odlučila da obriše jer joj se ipak nije dopalo kako je ispala! Naravno, Sel i Bella nisu bile u dobrim odnosima jer su obe naizmenično bile u vezi sa The Weekndom. Međutim, kako je on sad prošlost za njih dve, nema ni najmanjeg razloga da one budu u sukobu! Ko zna, možda će ih upravo ovo zbližiti pa ćemo ih po prvi put gledati i zajedno u javnosti na nekoj od predstojećih ceremonija. Možda je American Music Awards prava prilika za tako nešto!

Pročitajte još  Misterija: Da li Selena Gomez izdaje novi album narednog četvrtka?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.