Velika sličnost: Argentinska pevačica iskopirala spot Tini Stoessel!

Dešava se nova drama u svetu muzike, ali ovog puta u Argentini! Tini Stoessel je ne sumnjivo jedna od najpopularnijih mladih pevačica na području Argentine, a i čitave Južne Amerike, što je bio odličan motiv i -inspiracija za argentinsku 32-ogodišnju glumicu i pevačicu, Jimenu Barón, poznatiju kao J Mena, da ideju za jedan od svojih najnovijih spotova dobije upravo od Tini!

Naime, Tini je početkom maja predstavila svoj singl i spot “22” koji je snimila sa Greeicy, ali i Sergiom Aguerom, jednim od najboljih fudbalera današnjice, a on do ovog momenta broji preko 65 miliona pregleda što je fantastična brojka za Tini! Međutim, J Mena je prethodne nedelje predstavila svoj novi singl, a svi oni koji su ga pogledali nisu mogli da ne primete ogromnu sličnost sa Tininim spotom za pesmu “22”!

J Mena je predstavila pesmu “Se Acabo” prošle nedelje i on već broji tri miliona pregleda. Ipak, najveća sličnost između ova dva spota ogleda se pre svega u koreografiji i kostimima, a ne treba ni izostaviti da neke scene veoma liče jedna na drugu. Tini se za sada nije oglasila po ovom pitanju, ali nema sumnje da će argentinski mediji pokušati da dođu do njene reakcije.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Eminin kviz: Koliko poznajete "Got Me Started" turneju?

7 thoughts on “Velika sličnost: Argentinska pevačica iskopirala spot Tini Stoessel!

  1. Previse slicno! Cudi me sto i pesma nije ista! Zar nije glupo da krade dudje ideje, ali pored svega toga nije je bilo blam da to objavi! Tini je jos i iz iste drzave…bzvz

  2. Jedina slicnost koju sam ja primetila je to sto su obe sedele ispred ogledala, nije to Tini izmislila, mnoge zvezde pre nje su to radile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.