Velika promena: Liam Payne se viđa sa jedva punoletnom milionerkom Directionerkom!

Liam Payne ovih dana deluje kao da je jedva dočekao raskid sa Cheryl ne bi li slobodno mogao da se viđa sa drugim devojkama, a britanski mediji sad ga povezuju sa izvesnom bogatašicom Mayom Henry, koja ima tek 18 godina, dakle duplo manje od Cheryl!

Kako se navodi, njih dvoje su bili na romantičnoj večeri u jednom restoranu u Londonu, ali su neuspešno pokušali da zavaraju paparace time što nisu ni došli a ni otišli zajedno, piše The Sun. “Liam i Maya se dobro slažu – a ona je prelepa devojka”, priča jedan izvor. “Ljubili su se par put, ali on ne žuri da uđe u novu vezu, i definitivno nije spreman za tako nešto. Liam se fokusira na posao i sina Beara.”

Ono što je jako interesantno jeste da se Liam i Maya znaju godinama – prvi susret se desio kad je njoj bilo samo 15 godina, i to na meet and greetu sa One Directionom! Kako se navodi, njen tata je izuzetno bogat čovek koji je novac stekao u Teksasu. Liam je prethodnih dana povezivan sa još jednom devojkom, a u pitanju je bila manekenka Cairo Dwek.

90210🍃🕊🌼

A post shared by Maya Henry (@maya_henry) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ženidba, nerviranje, nove uloge i fudbal: Nedeljni pregled aktivnosti 1D momaka!

2 thoughts on “Velika promena: Liam Payne se viđa sa jedva punoletnom milionerkom Directionerkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.