Velika čast: Tini Stoessel sa ostalim zvezdama posetila predsednika Argentine!


Veliki umetnici iz Argentine i Španije imali su priliku da se sastanu sa Mauricio Macrijem, predsednikom Argentine, povodom nastupa u Teatru Colon ovog vikenda!

Događaj je organizovan od strane glavnog grada Argentine, Buenos Airesa i na njemu će se pojaviti još nekoliko velikih imena poput Luisa Fonsia, a argentinske pevačice imale su samo reči hvale za svoje koleginice iz Španije. Tini Stoessel je otkrila da je postala veliki fan Indie Martinez od kada ju je čula na radiju u Španiji, a sada će ponovo imati priliku da nastupi sa njom u duetu. Lali Esposito je priznala da je velika čast za nju što će nastupiti sa svim tim jakim ženama i kaže da je veoma srećna zbog toga.

Tini i Lali demantovale su sve glasine o njihovom rivalstvu na konferenciji za novinare, a Lali je kroz šalu rekla: “Venčale smo se u novembru,” pod tim misleći da je sve odlično između njih dve. “Tini i ja nemamo drugog izbora nego da uživamo i ignorišemo glasine,” naglasila je Lali. Martina je odlučila da kaže kako se slaže sa Lalinom izjavom, pa je i dodala da su se one oduvek dobro slagale i da je zaista srećna što su dobile priliku da se sada sretnu. Možda će sve ovo usloviti neki duet između njih dve u bliskoj budućnosti.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Velika čast: Martina Stoessel će otvoriti veliki festival u januaru!

4 thoughts on “Velika čast: Tini Stoessel sa ostalim zvezdama posetila predsednika Argentine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.