Već smišlja imena: Kylie Jenner želi još jedno dete!

Mala Stormi je definitivno uticala na svoju mamu Kylie Jenner koja već sada razmišlja o proširenju porodice što je otkrila i na Snapchatu!

Kylie se prethodne noći družila sa Jordyn Woods dok je na Snapchatu odgovarala na pitanja i definitivno potvrdila da želi još dece. “Da li želim još dece? Želim još dece, ali “kada” je pravo pitanje, jer sada još uvek nisam spremna za drugo dete. Ne znam kada ću biti, ali želim još jedno i želela bih da više o tome podelim sa vama,” rekla je Kylie u videu.

Iako sada nije spremna za još jedno dete, Kylie ne krije da bi volela da ima još jednu ćerku i da već smišlja kakvo ime bi mogla da joj da, a verujemo da to sigurno neće biti obično ime. “Razmišljala sam o imenima za sledeću bebu, ali još uvek nisam pronašla ništa što mi se dopada. Definitivno želim još jednu devojčicu, nadam se, i jedino što znam jeste da ću joj dati neko feminističko ime,” otkrila je Kylie.

Fanove je zanimalo i na kog člana familije Stormi liči i da li je više mamina ili tatina devojčica. “Mislim da je karakterno na Kendall i njenog oca, dok ovako liči na mene. Vezana je za Travisa, opsednuta je njime. To je posebna povezanost i ona je definitivno tatina devojčica,” zaključuje ona. “Kada je Travis u blizini, ja ne postojim, kao da me uopšte ne vidi,” dodaje Kylie.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Stormi is a daddy’s girl⭐️

Објава коју дели Kylie Jenner (@kyliesnapchat) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Već smišlja imena: Kylie Jenner želi još jedno dete!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.