Već je počela: Tini će svakog petka redovno objavljivati videe sa “Got Me Started” turneje!

Gledajući videe Martine Stoessel, nekad nam se čini da bi ona na interesantan način mogla da priča i o funkcionisanju veš mašine a kamoli kad su teme veoma interesantne, poput pripreme za njenu “Got Me Started” turneju što je slučaj ovog puta.

Zapravo, turnejom će se Tini baviti i narednih meseci a i pored toga što ima obaveza, ona obećava da ćemo svakog petka dobijati videe sa turneje odnosno destinacija koje poseti! Za ovaj prvi put, Tini možemo videti kako putuje u Madrid gde se priprema za prvi koncert pa ćemo zaviriti i u studio gde se rade probe. Da sve bude veselije, uz pevačicu i glumicu stalno je njen brat Fran – ipak, vodite računa da stvari koje će vam oni ispričati često nisu istinite!

Takođe, Tini je našla vremena i da odgovara na vaša pitanja a tamo se posebno izmotavala, tako da pažljivo pogledajte video do kraja – videćete i jedan njen skriveni talenat koji deli sa Justinom Bieberom!


Autor: Famoza.net

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini Stoessel: "Quiero Volver" album mi je promenio život!

4 thoughts on “Već je počela: Tini će svakog petka redovno objavljivati videe sa “Got Me Started” turneje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.