Vaše zvezde za utorak, 21. mart 2017. godine

Svoj 20. rođendan danas slavi jedna od najvećih mladih megazvezda u ovom delu sveta, argentinska muzičarka i glumica Martina Stoessel. Hvala Anđeli Lukić koja je napravila ovu sliku!

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Duhovno prosvetljenje koje ste imali u poslednjih nekoliko dana, može vas usmeriti ka pomaganju drugima. Možda imate talent za predavanje i odlučite se da podelite svoja iskustva na ovaj način. Osećate se izuzetno zdravo i puni ste energije i to će vas poterati napred. Planirajte pažljivo. Čak i najbolje ideje moraju imati ram koji će ih držati i usmeriti u pravom pravcu.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Na ljubavnom planu stvari se kreću na bolje. Možda ćete otkriti da vi i vaš trenutni partner imate mnogo više zajedničkog nego što se to na prvi pogled činilo. Posetite neko dešavanje koje vas oboje zanima, obratite pažnju da ne isplanirate sve u detalje. Jedno od vas bi moglo da upadne u konfliktnu situaciju i razočara drugog.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Možda ćete imati napet san večeras koji će vam delovati skoro proročki. Ova predosećanja mogu biti lična, ali su u principu odraz sveta oko vas, politička dešavanja ili nešto u životu osobe kojoj se divite. To što osećate je pozitivo i ne morate se brinuti toliko. Zapišite ih, tako da možete posle proveriti. Možda vas rezultati iznenade.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Predavanje kojem ćete prisustvovati zainteresovaće vas i probuditi novo interesovanje u vama. Možda ćete naći i knjige sa određenom tematikom koja vas interesuje i koje želite da pročitate. To će vas dodatno motivisati da se ponovo okrenete ka ciljevima koje ste malo zapostavili. Prijatelji će vam pružiti svu potrebnu podršku.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Prijatelj će vam predložiti način na koji možete da uvećate svoju zaradu radeći ono što najviše volite. Iako će biti potrebne nedelje ili čak meseci da se sve pripremi i pokrene, isplatiće vam se. Dobro proverite sve činjenice i sagledajte situaciju sa svih strana i ako vam ideja i dalje bude zanimljiva krenite u realizaciju.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Entuzijazam koji osećate zbog duhovnog i psihičkog izčavanja daju vam optimistični pogled po pitanju budućnosti. Vaša fizička energija je velika i to vam sugeriše da bi bilo dobro da probate jogu, tai-či, ili nešto drugo što kombinuje fizičke i duhovne sposobnosti. Prijatelji će želeti da vam se pridruže u ovoj aktivnosti.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Danas bi možda bilo dobro da organizujete druženje sa vašim prijateljem koji ima slične stavove. Razgovor bi mogao dovesti do novih uvida do kojih posebno ni jedan od vas ne bi mogao sam doći. Vaše misli će teći sto na sat. Zaključci do kojih dođete će vas možda zauvek promeniti! Ne zaboravite da napravite beleške. Nećete želeti da zaboravite stvari koje ste čuli ili rekli.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Knjige ili predavanja o duhovnim stvarima mogu vas inspirisati da krenete malo dublje da istražite tu tematiku ili čak da krenete sa pisanjem. Kontakt sa prijateljem ili kolegom koji ima slična interesovanja može dovesti do zanimljivih tema za razgovor. Možda dobijete neki novi uvid o tome kako da postignete svoje ciljeve što efikasnije. To će vam pomoći da napredujete kako materijalno tako i duhovno i intelektualno.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Novi i prethodno nepriznat talent za rad u društvenim, humanitarnim ili duhovnim oblastima, danas bi mogao doći do izražaja. To bi moglo da dovede do ozbiljnog razmišljanja o promeni posla i traženja nove karijere. Mogućnosti postoje samo ih treba potražiti. Ako ste ozbiljni o ovoj promeni, najbolje je da krenete sada, čekanjem možete samo da otežate proces prelaska.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Povećana intuicija, maštovitost i duhovnost mogu vas inspirisati da krenete sa nekim novim kreativnim projektom. Možda budete veoma prijatno iznenađeni sa onim što ste naučili ili proizveli u tom procesu, toliko, da nastavite time da se bavite. Ovo bi moglo biti vaše inspirativno i produktivno vreme. Isokristite ga najviše što možete.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Nove ideje koje ste imali u skorašnje vreme, mogu vas motivisati da pozovete prijatelja sličnih interesovanja na razgovor. Želećete da podelite svoja iskustva, saslušate njegovu stanu priče i izvučete neki smisao iz svega toga. To bi moglo da bude veoma važno, i ako u vam neke stvari baš i neće imati smisla odma na početku. Zapišite ih i pogledaje kasnije, možda izvučete nešto iz njih.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Poziv na neki društveni događaj u vašem komšiluku može vas dovesti u kontakt sa ljudima sličnih stavova. Može doći do nekih fascinantnih razmena ideja. Druženje bi moglo da se produži do kasno u noć. Ne bitno koliko kasno budete došli kući, razmrdajte se malo i sortitajte utiske, u protivnom imaćete problema da zaspete.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

17 thoughts on “Vaše zvezde za utorak, 21. mart 2017. godine

 1. Feliz cumple ? ??!!!
  Sretan ti rodjendan moja ljubavi sve ti zelim najbolje!!!!!????????????????????????????❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️????

 2. Feliz cumple Tini!!! Srećan rođendan Tini!!!!!!!! Želim da postaneš najveća megazvijezda na svijetu ako ne na svijetu bar u Latinskoj Americi

 3. Feliz Cumple Tini.
  Happy Brithday Tini.
  Srecan Rodjendan Tini.
  Zelim da ti se svaka zelja ovog sveta ispuni, da zauvek ostanes tako dobra, da zauvek slusamo tvoju muziku, da zauvek budes sa Pepeom, da zauvek budes BFF sa Carolom, da zauvek radis sto to volis, jer cu ja zauvek biti tvoja Tinistkinja. Te quero mucho mi amor ??

 4. Feliz Cumple, Tini! ??? Želim da ti ovo bude najljepši dan u životu! ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.