Vaše zvezde za utorak, 16. januar 2018. godine

Svoj 30. rođendan danas slavi engleska muzičarka FKA Twigs.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Zvezda vam danas predlažu da se dublje zagledate i razmislite zašto je vaša veza u krizi u poslednje vreme. Vi morate prestati da sami sebe kažnjavate i krivite. Niste vi jedini odgovorni za trenutnu situaciju. Dobro je polaziti od sebe, ali vi preterujete u tome. Ne budite naivni!

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Zvezde vas danas ohrabruju da pozitivno razmišljate o svojoj vezi. Nemojte se plašiti i opterećivati zbog svojih afera iz prošlosti, ali nađite način da ih dobro sakrijete. Ako ne uradite tako, prete vam nevolje i rasprave. Važno je da u sadašnjosti igrate fer i sve će biti u najboljem redu.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Trenutni položaj planeta je takav da će vam se verovatno ukazati prilika da odete sa nekim na jedno posebno mesto. To neće biti samo avantura, već ćete, ukoliko se to dogodi, shvatiti da tu postoji i nešto mnogo više. Problem će biti u tome što ni vi ni druga strana nemate hrabrosti da iskažete svoja osećanja. To bi moglo da upropasti ovu divnu stvar.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Vi imate urođenu sposobnost da vam svi vidovi transformacija idu od ruke i da promene savršeno dobro prihvatate. Imate takođe dar da situacije okrećete u svoju korist. Danas vas zvezde ohrabruju da iskoristite ove osobine u svrhu osvajanja osobe za koju ste zainteresovani. Budite mudri i ugrabite svoj slatki plen.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Planete vas danas podržavaju u odluci da krenete ispočetka i ostavite iza sabe vezu koja je došla do kraja i koja vam je zadala mnogo bola. Dovoljno ste patili. Sada je vreme da svoj život uzmete u svoje ruke. Potrebne su vam promene. Prihvatite udvaranje nekoga kome je zaista stalo do vas i uskoro ćete ponovo biti srećni.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Vi možete da zatvorite svoje srce potpuno kao i da ga ostavite potpuno na tacni. Sve zavisi od vas. Ali nijedna krajnost nije dobra. Najbolje bi bilo da napravite balans. Za to je potreban trud i samokontrola. Nakon nekog vremena, bićete sami sebi zahvalni. Zvezde su danas na vašoj strani i donose svetlost u vaš ljubavni život.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Zvezde vas danas ohrabruju da probijete postojeću barijeru koja potiče iz prošlosti i sprečava vas da budete srećni. Nemojte da ograničavate sami sebe. Promenite stav i volite sebe više. Nemojte biti neko ko uživa u patnji. Lepše je biti srećan. Prava ljubav donosi radost i osmeh, a ne patnju i bol.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Istina ponekad ume da zaboli, naročito ukoliko je neko ponosan i osetljiv kao vi. Moguće je da ćete danas pokušati da izbegnete važan razgovor, a partner će prekinuti vašu samoobmanu i sasuti vam istinu u lice. On nije okrutan, jednostavno će želeti da vas vrati na pravi put. To se zove prava ljubav.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Zvezde će vas danas navesti da razmišljate o promenama u vašoj vezi. To neče biti samo mali površinski detalji, već neke krucijalne stvari sa kojima se nosite već duže vreme. Ukoliko ste nezadovoljni, nema potrebe da trpite bilo šta. Budite hrabri i zahtevajte promene. Potrudite se da ne budete previše dramatični, kako biste bili ozbiljno shvaćeni.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Danas nije dan za opuštanje. Trenutni raspored planeta je takav da ćete uz malo truda uspeti da postignete nešto veoma pozitivno i konstruktivno kada je vaša veza u pitanju. Započnite razgovor o važnoj temi, poradite na zajedničkim planovima. Za sve je potreban trud. On kasnije donosi uspeh i sreću na duže staze.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Danas vam planete donose mogućnost da otkrijete radikalne činjenice o ljubavi, romansi i zajedničkom životu uopšte. Vaš metod da ostavite dobar utisak je flert koji uključuje direktan pogled i dvosmislen dijalog. Danas ćete, međutim, naleteti na nekoga ko je veći igrač od vas. Možda je ta osoba upravo novi predmet vašeg interesovanja.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Ako ste davno bili povređeni ili odbijeni od nekoga i nikako niste mogli to da mu oprostite, oslonite se danas na planetarni aspekat. Zvezde će vam reći da napokon otopite led oko svog srca i otklonite bol. Prijatno poznanstvo bi moglo da vas navede da počnete da razmišljate o budućnosti i napokon zaboravite prošlost.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.