Vaše zvezde za subotu, 9. februar 2019. godine

Svoj 27. rođendan danas slavi kanadski glumac Avan Jogia, najpoznatiji nam po seriji “Victorious”.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve to biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas već neko vreme muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, danas vam ne sleduju krupniji pomaci, osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite o tome da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Niste dobili očekivani odgovor u vezi s poslom koji vas je veoma zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Tenzira vas mešanje jednog člana porodice u vaše odluke. Obrazlažući svoje sjajne ideje, ambiciozno započinjete razgovor koji se, potom, završava katastrofalno. Vaše verbalne veštine danas nisu na zavidnom nivou, povucite se.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite, jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite, kocka će pasti upravo na onu stranu koju najmanje očekujete.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Ukoliko se nađete u prilici da potpišete neka dokumenta, budite oprezni, jer vam se može potkrasti greška koju kasnije nećete moći da ispravite. Vaše promenljivo raspoloženje može zbuniti partnera i navesti ga da pomisli da ga više ne volite.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture, naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi, tako i partneru.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja, pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je povezano s vašim privatnim i ljubavnim životom.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to od njih zaslužili. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.