Vaše zvezde za subotu, 6. januar 2018. godine

Svoj 15. rođendan danas slavi muzičar MattyB.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Danas ćete imati miran dan kada je ljubav i romansa u pitanju. Nije vreme ni velike radosti, a ni preteranog stresa. Zvezde vam donose mogućnost da upoznate nekoga sa kim biste u skorije vreme mogli imati interesantnu i burnu romansu. Sada još uvek nije vreme za to.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Svu svoju ljubav danas ćete usresrediti na sebe i ispunjavanje sopstvenih želja. Nema ništa loše u tome. Čitanje romantične knjige, odlazak u operu ili učenje nove veštine, sve to će uticati da se osećate zadovoljno i prijatno. Samim tim, vrlo je verovatno da će neko biti oduševljen vašom pozitivnom energijom. Ako imate partnera, podelite sa njim ove radosti.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Nemojte brinuti ako ste nerasoploženi i umorni, a obećali ste sastanak u večernjim časovima. Vi ste puni obaveza i veoma vam je teško da se uskladite. Ukoliko ste nervozni i pod stresom usled napornog dana, radije ostanite kod kuće. U suprotnom, veče bi se moglo katastrofalno završiti. Ako naiđete na nerazumevanje, zapitajte se da li je ta osoba vredna truda.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Trenutna pozicija nebeskih tela pomoći će vam da dođete do nekog važnog zaključka koji će vam omogućiti da rešite emotivni problem u kom ste se našli. Ako ste do sada bili u situaciji da ne znate gde ste i šta treba da radite, zaboravite na to. Danas će se pojaviti rešenje koje će biti veoma povoljno po vas. Ovo je naš dan.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Danas ćete biti prilično neraspoloženi. Zvezde vam žalju sumorne misli vezane za nekoga iz prošlosti i nikako nećete moči da se opustite. Nije isključen ni emotivni susret. Ako ste u vezi, pazite da vaš partner ne primeti kako se osećate. Ne dozvolite da vam neprežaljena i nemoguća ljubav pokvari sadašnjost koju imate. Spustite se na zemlju.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Zvezde vam danas šalju pozitivnu energiju i mogućnost da sa svojm partnerom ostvarite kvalitetan razgovor o tome šta želite da ostvarite u vašoj vezi. Bez sumnje, postoji dosta toga o čemu treba da razgovarate, pa nije loše da na papir stavite sve i rešite jednu po jednu nesuglasicu. Iskrenost će produbiti vaše odnose, pa biste u večernjim časovima mogli doživeti prelepe trenutke.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Iskoristite trenutni položaj planeta koji vam donosi mogućnost da se izrazite i pokažete koliko vam je stalo do vašeg partnera. Vi ste uglavnom zatvoreni i stidljivi kada su osećanja u pitanju, ali danas će se u vama probuditi kreativnost i leptirići u stomaku koji će vas navesti da napokon iskreno otvorite svoje srce.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Planete vam danas donose ozbiljnu poruku po pitanju neke osobe sa kojom treba da se sastanete. To ne mora imati negativni kontekst. Čak naprotiv! Moguće je da ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog. Ako ste u vezi nađite vreme da unapredite odnos sa partnerom. To će vam pomoći da se u momentima kada ste zajedno osećate prijatno i opušteno.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Vaša trenutna veza danas će zadobiti ozbiljnu notu. Ne znači da će to biti nešto mračno i negativno, ali definitivno će zahtevati da se više posvetite. Oboje shvatate da uživate u tome da provodite vreme zajedno. Zbog toga je najbolje da se rešite svih stega spoljašnjeg sveta i prepustite se potpuno jedno drugom.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Trenutna pozicija planeta vas ohrabruje da napokon povedete ozbiljan razgovor o kom razmišljate već neko vreme. To ne mora biti ništa drastično ni odlučujuće, ali ako raščistite nejasnoće, veza će vam ići pravim putem. U suprotnom, komplikacije su neminovne. Napravite plan kako ćete sve izvesti i imajte samopouzdanja.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Danas ćete morati da povedete važan razgovor, a položaj planeta će vas podržati u tome. Napokon ćete reći sve što već duže vremena treba da se kaže. Ako ste primetili da vaša voljena osoba ne obraća pažnju na ono što je vama stalo, vreme je da stanete na svoje noge i kažete sve šta vam smeta.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Danas će vam zvezde omogućiti da napokon objasnite svoja osećanja. Iako je vama inače teško da razgovarate o tome, danas ćete biti sposobni da se izrazite bez problema. Ako primetite da se vaš partner zbunio, pokušajte da budete nežni i polako objasnite ono što mislite i osećate. U suprotnom, moglo bi doći do još veće zabune.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Vaše zvezde za subotu, 6. januar 2018. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.