Vaše zvezde za subotu, 22. jun 2019. godine

Svoj 22. rođendan danas slavi Dinah Jane, pevačica i članica nekadašnje grupe Fifth Harmony.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vreme ima značajno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad, za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina je da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čini.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Ljubavni život je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osećati čak i bolesno. Savladajte strahove, jer kriza je prolazna.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob, jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevnici.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Imate puno planova i očekujete da ubrzo pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Dan donosi veliku šansu da se ostvare planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari se ništa posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja, pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Do kulminacije može doći danas, jer aspekti na nebu najavljuju neodložne i prisilne promene. Ne bežite od problema, odlučno krenite u susret promenama.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina na neki način zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno vas čeka značajan pomak, naročito na finansijskom planu.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Vaša preosetljivost danas dolazi do izražaja. Opterećujete se mišljenjima drugih ljudi, dok istovremeno radite po svom nahođenju. Krajnji je čas da se opredelite, ili ćete igrati kako drugi sviraju, ili ćete zažmuriti na to šta drugi ljudi govore.

 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.