Vaše zvezde za subotu, 19. januar 2019. godine

Na današnji dan pre 27 godina rođen je američki reper Mac Miller (1992-2018.)

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i onima u vašem okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Možete odigrati značajnu ulogu i ublažiti nepremostiv jaz među članovima vaše porodice. Ovo bi vam značajno poboljšalo raspoloženje i povratilo poljuljano samopouzdanje koje vas je, možda, u proteklom periodu potajno mučilo.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Predstoji vam finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zalećite se i ne zatrpavajte se dodatnim obavezama, već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, jer je to polje koje vas ispunjava i isceljuje.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Ukoliko ste u nekim problematičnim odnosima koje do sada niste raščistili, ovaj dan nudi rešenje. Nakon preraspodele zaduženja, sledi vam prijatno iznenađenje jer vam stiže neočekivani podsticaj od osobe koja vam nije bila simpatična.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Nešto što ste držali u tajnosti danas može ugledati svetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo vaš plan doći u pitanje. Ne paničite, uspeh je izvestan.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Muči vas sumnjičavost pa dižete zidove oko sebe. Umesto ljubomore, priberite se i povratite svoje samopouzdanje. Partner će vas višestruko nagraditi, a vi ćete pronaći novu ljubav u sebi, onu za koju ste mislili da ne postoji. Verujte u sebe i uspećete.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon potpisivanja ugovora sačekati neprijatna klauzula koju niste primetili na vreme.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osećate. Kolebate se, suviše je lucidno doneti važnu odluku samo na osnovu osećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrešiv.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se tek priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla da preraste u nešto dugoročno.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Vaše zvezde za subotu, 19. januar 2019. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.