Vaše zvezde za ponedeljak, 25. jul 2016. godine

13381359_149849582093677_794134019_n

Svoj 49. rođendan danas slavi glumac Matt LeBlanc, najpoznatiji nam po seriji “Prijatelji”.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Dan je pogodan za razmenu nežnosti i dubokih emocija sa osobom koju volite. Ne plašite se da pokažete kako se zapravo osećate. Iako ste u poslednje vreme bili prilično rezervisani, shvatate da to nije vaše pravo lice. Najprijatnije se osećate kad ste spontani i svoji.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Konačno uspevate da nađete zajednički jezik sa osobom koja vam je nekada bila veoma bliska. Ovome je prethodila svest o tome da je razlog vašeg konflikta bio zaista beznačajan. Dan je pogodan za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji žude za novim saznanjima. Razmislite o dodatnoj edukaciji iz oblasti koja vas privatno interesuje.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Imate utisak da možete toliko toga da postignete ali nemojte da se zavaravate. Danas biste veoma lako mogli da idete preko granica svojih mogućnosti i veoma lako da potrošite energiju i pre nego što privedete kraju većinu zadataka. Jedan član porodice želi da razgovara sa vama o stvarima koje se tiču njegovog ljubavnog života. Izađite mu u susret.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Danas ćete imati izraženu potrebu da budete u centru pažnje i to po svaku cenu. Pripazite se brzopletih zaključaka i površnosti u jednoj situaciji. Vaše umetničke sklonosti će takođe biti naglašene, pa ćete poželeti da se bavite modom ili detaljima koji bi mogli da oplemene životni prostor. Usmerite se na jarke, tople boje.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Imate snažnu potrebu da nešto učinite, a ona je sakrivena od očiju javnosti jer se plašite nečijih reakcija. Ne dozvolite da vam iko pametuje i govori šta je za vaše dobro, ako prethodno sami niste zatražili savet. Vreme nakon posla ispunite u druženju sa voljenim bićem. Neka to bude odlazak na neko kulturno dešavanje – festival ili umetnički performans.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Vaša praktičnost i hladnokrvnost će danas biti na velikom iskušenju, pogotovo ako ste se od nedavno upustili u jedan poduhvat. Takođe, imaćete izraženu potrebu za dokazivanjem, pogotovo ako vam je poverena veća suma novca. Od partnera ćete očekivati razumevanje za vašu odsutnost i posvećenost drugim aspektima života.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Vaš konačni sud oko nekih stvari je u velikoj meri formiran na osnovu mišljenja većine, a ne vašeg lično. Velike su šanse da ste negde pogrešili. Nedostatak radoznalosti može da utiče na to da ishitreno postupite na donošenje nekih odluka. Ako odvojite malo vremena da poslušate vaše srce, veoma lako ćete se vratiti na pravi put.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Prenaglašavate važnost nekih osećanja koje gajite prema osobi koju ste od nedavno upoznali. Zbog vaše idealizacije ćete do kraja dana biti povređeni nečijim postupcima. Takođe, imate utisak da vam je uskraćeno nešto što smatrate da vam s punim pravom pripada. Ne budite nesmotreni u saobraćaju, a ovo se naročito odnosi na korišćenje telefona.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Pred vama je naporan period i bilo bi dobro da na vreme napunite baterije kako biste bili spremni na sve izazove. Dan iskoristite baveći se aktivnostima koje vas zabavljaju i u kojima uživate. Potrudite se da se posvetite i voljenom biću, pogotovo ako vam poveri neki lični problem ili zabrinutost. Zdravlje je u najboljem redu.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Nesporazumi su rezultat pogrešne interpretacije vašeg ponašanja. Porazgovarajte o nekim postupcima, pre nego što odreagujete – osetljiviji ste nego inače. Probleme u porodici pokušajte da rešite do kraja dana, naročito one koji se odnose na nesporazume sa partnerom.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Vaše analitičke sposobnosti na koje ste ponosni danas će biti u drugom planu. Izvesne intenzivne emocije vam otežavaju da nekoj situaciji pristupite nepristrasno. Dan nije pogodan za savete, započinjanje projekata, učenje; jednom rečju, zaboravite na nove početke. Najviše vam prija relaksacija ili umerena fizička aktivnost. Razgovor sa prijateljima će vam pomoći da napunite baterije.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Nađite vremena da se posvetite stvarima koje su vam mnogo znače – druženju sa emotivnim partnerom, duhovnom usavršavanju, pomirenju sa nekim sa kim ste već duže vreme u zavadi. Ovo je odličan dan da prevaziđete neka ružna iskustva iz prošlosti. Olakšanje ćete pronaći onog momenta kada shvatite da zaslužujete mnogo više.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.