Vaše zvezde za petak, 28. decembar 2018. godine

Vaše zvezde za petak, 28. decembar 2018. godine

Svoj 17. rođendan danas slavi mlađa sestra Demi Lovato, Madison De La Garza.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Očekuje vas razgovor s nadređenom osobom. Dobićete ponudu koja vam na prvi pogled neće biti primamljiva, ipak, ukoliko obratite pažnju i prihvatite je, dugoročno će vam se isplatiti. Taj posao će vam otvoriti vrata za nove poduhvate.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Muči vas atmosfera u domu, pa vam se čini da su svi ostali problemi nevažni. Čini vam se kao da vas niko ne razume, jer je izostala zahvalnost ukućana za sav vaš trud koji ste uložili da im udovoljite. Preosetljivi ste.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Vašim problemima se nazire kraj. To malo žara koji je ostao u vama nakon perioda koji je iza vas biće dovoljno da se ponovo pokrenete. Iskoristite današnji predah, temeljno pripremite teren za period koji je pred vama.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vreme, tokom dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine, kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće uskoro ponoviti.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture, naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi s tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Previše vremena ulažete u organizaciju nečega za šta uopšte niste sigurni da je izvodljivo. Bavite se nevažnim sitnicama, a glavne stvari niste dovršili. Da ne bi došlo do zabune proverite dokumenta, ali i troškove koji vas očekuju.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja, pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje sada ne vidite.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Na početku nešto nije bilo po vašoj volji, a onda kada su stvari krenule onako kako želite izgubili ste interesovanje. Suočavate se s ljudima kojima nije jasno vaše promenljivo raspoloženje, ne znaju kako da vam ugode. Budite fer i uvažite tuđe potrebe.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Pruža vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi, jer celi posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.