Vaše zvezde za petak, 26. avgust 2016. godine

Stiles-Stilinski-Dylan-OBrien

Svoj 25. rođendan danas slavi glumac Dylan O’Brien, najpoznatiji nam po ulozi u seriji “Teen Wolf”.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Pod utjecajem povoljnih promena bićete dinamični i svestrani. Uspešno ćete obavljati nekoliko poslova u isto vreme. Mogli biste unaprediti novčano stanje. Dobre vesti stižu i od osobe koja vam se izuzetno sviđa.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Bićete usmereni na štednju. Bliski rođak ili prijatelje pomoći će vam da rešite manji problem. Opuštat će vas sport i ručni rad.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Namerićete se na znanca koji će vas opteretiti svojim intimnim problemima, ali i naterati na razmišljanje. Raspoloženje će vam popraviti povoljne vesti vezane uz nove poslovne projekte. Mogla bi vam se ispuniti optimistična financijska očekivanja.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Otežano ćete se usredsrediti na obaveze i dogovore. Privlačiće vas druženje s prijateljima i šoping. Čuvajte se lične ili tuđe indiskrecije i ne dajte se uvući u tračeve. Ne zanemarujte bliske ljude zbog površnih znanaca.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Znaćete šta želite u životu. Pružiće vam se prilika da uz pomoć bliskih prijatelja započnete nešto novo. Odvojite malo vremena za prijatelje; u razgovoru s njima brzo ćete se opustiti i doznat neke zanimljive podatke.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Živciraće vas ponavljanje istih poslova i teškoće u komunikaciji s kojima ćete se suočavati već od ranog jutra. Društvo će loše protumačiti neke vaše reči pa će nastati prava zbrka. Najbolje je da važne razgovore pomerite za neki drugi dan.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Priuštićete sebi dan ispunjen prijatnim aktivnostima; obavićete razgovor ili dogovoriti ručak s prijateljima. Pred mlađima je dan novih ljubavi, a oni koji su u vezi malim će znacima pažnje razbuktati nežnost i toplinu kod svog partnera.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Moći ćete se pohvaliti izuzetnom intuicijom kad je reč o vašem emocionalnom životu. Međutim, odnos s poslovnim saradnicima zahtijevaće budnost i racionalnu analizu. Zbog povećanih troškova, moraćete malo stati na loptu i opreznije postupati s novcem.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Ne postavljajte pitanja nego se posvetite zadacima. Ne želite li zaoštriti odnose s ljudima, prihvatite neke manje poželjne situacije i prilagodite se postojećim pravilima igre. Prionite na kućne poslove.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Analiziranje nedavnih događaja odvešće vas u pogrešnom smeru, a i oduzeti previše vremena. Osoba iz vaše radne sredine jasno će vam staviti do znanja da joj se sviđate. Radi li se o nekome ko nije slobodan, ponašaćete se kao da ga niste ozbiljno shvatili.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Uživat ćete u današnjim aktivnostima. Poverenje u sebe daje vam snagu za suočavanje s izazovima pa ćete se odvažiti nazvati osobu koju izbegavate ili od šefa zatražiti ono što smatrate da vam pripada. Kupićete vrednu stvar po povoljnoj ceni.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Osećaćete otpor prema svima koji vam žele nametnuti svoje mišljenje i prisiliti vas da napravite nešto što se kosi s vašim načelima. Ako ste se posvađali s partnerom, vaši će prijatelji pokušati spasiti stvar, no teško će vas nagovoriti da malo popustite.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Vaše zvezde za petak, 26. avgust 2016. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.