Vaše zvezde za petak, 23. novembar 2018. godine

Svoj 26. rođendan danas slavi američka muzičarka Miley Cyrus.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Osećate se kao da ste pod stalnom kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Danas svaka previše ozbiljna tema može preći u otvoren sukob.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Očekuju vas povoljan dogovor, uspešna kupovina i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće skoro ponoviti.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Prepuni ste optimizma i elana, tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti presečeni neočekivano nepovoljnom odlukom koji vašu ideju isključuju u startu.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Umorni ste od tempa koji vas pritiska već neko vreme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe, pa treba da u tome i istrajete.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vest koja može, nakratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte se ali budite umereni u hrani i piću.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom i egzotičnim putovanjima. Duhom ste daleko od mesta boravka, pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Očekujete promene u čijoj ste realizaciji imali značajnu ulogu. Strpljenje vam danas nije jača strana, pa su izvesni tenzija i neraspoloženje. Neophodno je da stvari zadržite pod kontrolom i obuzdate temperament, u suprotnom vam slede ozbiljni stresovi.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

U srce su vam se uvukli strahovi. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovek vredite ili je to zato što imate moći da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovu dilemu morate potražiti u dnu svoje duše.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili ponudu koja vam je sada promakla. U vezi sa tim vas očekuje razgovor koji vam neće biti prijatan. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Ustremili ste se na jednu osobu, ubeđeni da je u njoj sve ono što u ovom trenutku želite. Njeno odbijanje vas još više privlači, ali to nije zato što je to prava osoba za vas, već zato što je vama nepojmljivo da postoji neko ko je imun na vaše čari.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Emotivno ste napeti, pa vam današnji aspekti dodatno ne daju da sačuvate mir. Voljena osoba će kratkim komentarom na trenutak poljuljati vaš sistem vrednosti, ali vi ne shvatajte sve lično. Atmosfera oko vas jeste neprijatna, ali i kratkotrajna.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.