Vaše zvezde za nedelju, 3. mart 2019. godine

Svoj 22. rođendan danas slavi kubansko-američka pevačica Camila Cabello.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Promene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vesti ohrabrujuće, jer se odnose na vašu materijalnu situaciju. Uticajna osoba donosi predlog, koji se tiče vas. Ovo je siguran signal da se sve razvija u pravcu u kojem ste želeli.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite opušteno, bez mnogo poslovnih aktivnosti. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promeniti okolnosti u kojima delujete, a time odagnati i napetost koja vas muči.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno dobijate podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se nalazite još uvek na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Oko vas je haos, a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već, negde u sebi, uveliko slutite.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Stižu nepovoljne poslovne vesti od prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika koji se nalazi u dalekom inostranstvu. Do kraja dana shvatićete da nije sve tako crno kako vam se na prvi pogled učinilo. U ljubavi očekujte prijatno iznenađenje.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Preterana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osećaju kao pritisak.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bežite od ukućana, već se potrudite da porodične odnose popravite.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov, ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Pod tenzijom ste, potrebna vam je rekreacija, ali pričuvajte se fizičkih povreda.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Puni ste sebe pa s radošću pripremate sve planirane aktivnosti. Sklonost ka ljubavnim avanturama vas može uplesti u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbegnete skandale, savladajte se i ne podležite iskušenju.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati, a će to doprineti da se osećate sigurnije pa samim tim i zadovoljno. Dan nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Vaše zvezde za nedelju, 3. mart 2019. godine

  1. Najsrećniji rođendan do sad ti želim, Camilita!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘

  2. Sretan rođendan Cami!Danas i YouTuberica Saamo Petraa ima rođendan tako i da njoj čestitam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.