Vaše zvezde za nedelju, 3. februar 2019. godine

Svoj 42. rođendan danas slavi latino muzičar Daddy Yankee.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže olakšanje i jaka moralna podrška od starijeg člana porodice.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Reagujte smireno, skloni ste nepromišljenim postupcima zbog kojih komplikujete odnose. Ne namećite svoj stav, jer se vaše mišljenje neće čuti. Istovremeno, ne komentarišite ponašanje ljude koji nisu prisutni da se ne biste kasnije izvinjavali.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Šta god da započnete, završiće se haosom. Stresan dan je pred vama, pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što ga ne prekontrolišete.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Smeta vam to što ste svoju okolinu naučili da ste vi inicijator svega. Raspoloženje je takvo da biste danas više voleli da odgovornost bude na nekom drugom, a da se vi priključite i ispratite režiju koju je neko drugi smislio.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Budite strpljivi i dosledni. Iako je neophodna puna koncentracija, obuzimaju vas premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete trpeti posledice. Osim toga, budite oprezni na ulici i u saobraćaju.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Osećate da stiže priliv energije koja vam je nedostajala. Paralelno pristižu nove obaveze koje vas mogu zabrinuti. Opustite se, iako je pred vama period napornog rada, na kraju vas čeka novčana nadoknada koja će vas razveseliti.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Preračunali ste se u vezi sa svojim materijalnim mogućnostima, možda ste zaboravili na neki račun ili vam preti novčana kazna. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako biste rešili novonastale probleme.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Osoba sa kojom sarađujete donosi odluku koja vas zbunjuje. Niste sigurni šta je pravi uzrok tomen pa uludo trošite sate preispitujući svoju odgovornost. Pre nego što zaronite u more brige, uzmite u obzir da tuđe odluke nisu vaša odgovornost.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Vaša samouverenost smeta osobama koje vas okružuju i koje već neko vreme imaju strpljenja za vaše ispade. Ukoliko ne korigujete ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje vam preti i finansijska šteta.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem, tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Slatkorečivi ste prema svima danas. Vaše dobro raspoloženje je, u stvari, maska za osećaj nesigurnosti koji vas je obuzeo. Podsvesno želite da svojim dobronamernim komentarima druge ljude motivišete da vam uzvrate isto. Razočaraćete se.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.