Vaše zvezde za četvrtak, 23. jun 2016. godine

11037587_10153050227716140_4129668413251826340_o

Svoj 32. rođendan danas proslavlja sjajna velška pevačica Duffy.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Obavljajte zadatke s mnogo ozbiljnosti i nemojte nikome davati povoda da vas kritikuje. Ako stojite iza onoga što radite, neće biti problema. Bićete podložni nespretnim padovima i povredama pa vam savetujemo da budete oprezni prilikom bavljenja sportom.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Postizaćete zapažene rezultate a pritom će vam uvelike pomagati svestranost i snalažljivost. Brz intelekt i jaka koncentracija omogućiće studentima da s lakoćom usvajaju gradivo za ispit. Svidetće vam se neko ko stanuje u drugom gradu ili državi.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Pokušaćete pronaći novi izvor novca. Privlačiće vas pomisao na investiranje u neki projekt. Mnogi će pokušati doći do novca igrama na sreću. Ojačajte oslabljeni imunitet uzimanjem vitaminskih dodataka ishrani.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

U ljubavnim vezama biće burno, a s partnerom ćete se sukobljavati oko svake sitnice. Budite oprezni i nemojte se udruživati u grupice. Pazite kome poklanjate poverenje, jer je lako moguće da vam neko nije iskren kao što se predstavlja.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Gust raspored primoraće vas da se ozbiljno primite posla. Zbog stiske s vremenom, obavljaćete više zadataka u isto vreme, no dobra koncentracija omogućiće vam da izbegnete greške. Stariji pripadnici znaka imaće problema s pritiskom.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Neće vam odgovarati samoća pa ćete se okružiti porodicom i prijateljima. Dan proveden u krugu dragih ljudi biće pun pogodak jer će vam vratiti optimizam i dobro raspoloženje. Godiće vam i bavljenje sportom, a posebno zabavnim društvenim aktivnostima.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Ako ste započeli dijetu, nemojte odmah očekivati čudesne rezultate. Budite strpljivi i uporni pa uspeh neće izostati. Prisna saradnja s prijateljima biće ključna za rešavanje nagomilanih problema.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Znaćete što želite i nećete se zadovoljavati s polovičnim rešenjima. Preuzećete inicijativu i izboriti se za bolju poziciju, dok će neki skupiti hrabrost i pristupiti simpatiji. Vaša samouverenost i odvažnost biće veoma privlačne suprotnom polu.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Misli će vam biti okupirane finansijskim problemima, no nećete imati nikakvu ideju kako ih rešiti. Porazgovarajte s nekim ko vam može pružiti pametan savet. Izbegavajte drastične promene imidža, jer će rezultat biti ispod vaših očekivanja.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Dan će obiležiti izlasci i susreti s prijateljima. Vodićete duge i zanimljive razgovore, a neko s kim ste bliski mogao bi vas razveseliti novostima o svadbi ili dolasku prinove. Zdravlje će iziskivati više pažnje. Obratite pažnju na ishranu.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Osećaćete se usamljeno, a prijatelj ili član porodice kojem se obratite biće suviše okupiran svojim problemima da bi vam se posvetio. Mogli biste se spetljati s nekim ko vam nije posebno privlačan, ali pružaće vam pažnju za kojom ćete čeznuti. Potrebno vam je više sna.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Pripadnicima suprotnog pola sviđaće se vaša pristupačnost i spontanost pa vam neće nedostajati prilika za flert. Uživaćete u koketiranju ali nećete biti raspoloženi za nešto ozbiljnije. Dobro ćete se snalaziti u poslovima vezanim za trgovinu i marketing.

FOTO: Facebook/Duffy

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Vaše zvezde za četvrtak, 23. jun 2016. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.