Vaš dnevni horoskop za utorak, 1. septembar 2015.

Zendaya Pressefoto 2014 - CMS Source

Zendaya Coleman, američka glumica i pevačica, danas puni 19. godina.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Iako nakon škole nećeš imati volje za kretanjem, obogati dan sportom ili druženjem. Previše sedenja nije u skladu s tvojom dinamičnom prirodom, a posledica bi mogla biti bol u nogama ili donjem delu leđa. Smeši ti se uzbudljiv flert bez obzira jesi li u vezi ili ne.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Blistaćeš u zavođenju i osvajanju suprotnog pola, a tvoji će glavni aduti biti vicevi i dvosmislene fore. Ako si u vezi, voljena osoba će ti prirediti iznenađenje. Iako nećeš imati puno motiva za školu, nekim čudom ćeš već danas oduševiti pojedine nastavnike.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Kloni se rasprava i dokazivanja ko je u pravu. Htećeš da izvedeš na čistac jednu dvosmislenu situaciju, ali je verovatnije da ćeš se samo dodatno zaplesti. Izbegavaj teške medijske sadržaje, posebno uveče. Moguće je da ćeš teško zaspati i imati ružne snove.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Krasiće te snalažljivost i komunikativnost. U školi ćeš blistati i oduševićeš ceo razred svojim ponašanjem. Rakovi u vezi tražiće od voljene osobe više slobode za izlaske s prijateljima, ali će on/ona strahovati da se iza toga krije neverstvo.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Tvoj izražen takmičarski duh stvaraće otpor u tvojoj okolini. Nadmetaćeš se čak i s najboljim prijateljem ili članom porodice. Htećeš da po svaku cenu budeš u pravu pa ćeš se prepirati dok svi ostali ne odustanu. Na kraju će ti ostati gorak ukus u ustima.

Pročitajte još  Zendaya hvali Demi Lovato: Oduvek je bila tako dobra prema meni! (video)

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Podrška uticajne osobe uveliko će odrediti tok tvoje obrazovne karijere. Tvoja rečitost i informisanost ostaviće snažan utisak na nekog. Bićeš vešta/vešt u baratanju s novcem. Imaćeš uspeha u prikupljanju sredstava za neki školski projekt ili u dobrotvorne svrhe.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Povećani su ti izgledi za nov ljubavni početak ili prekretnicu u bilo kom smeru. Moguće su manje i kratkotrajne nesuglasice s ukućanima ili komšijama, ali to nije ništa što bi te trebalo brinuti. Varenje će ti biti osetljivije, pa stoga pažljivo biraj hranu.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Dan će ti biti uglavnom pozitivan. Iako će ljubavna zbivanja biti obeležena usponima i padovima, rasplet će biti sretan. U porodičnim odnosima napravićeš pozitivan iskorak. Zatražićeš i dobiti nešto što ti pripada ili će se neko sam setiti da te nagradi.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Teško ćeš se nositi s nakupljenim obavezama. Ulagaćeš puno truda, ali to će malo ko ceniti pa ćeš izgubiti motivaciju. Proveravaj sve što radiš, jer su u stanju nemira moguće greške, čak i ako imaš iskustva. Ljubavni odnosi zahtevaju pomirljivost.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Granice između ljubavi i prijateljstva biće tanke. U osobi s kojom se družiš i koju dugo poznaješ otkrićeš vrline koje si dosad previđala/previđao. Uspešno ćeš se snalaziti u zadacima koji zahtevaju kreativnost i improvizaciju. Tvoj trud neće proći neprimećeno.

Pročitajte još  Sara je spremila rođendanski kviz o Zendayi!

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Nečije reči ćeš shvatiti previše lično, iako neće biti upućene tebi. Manje će te držati raspoloženje za izlaske i biraćeš s kim se družiš. Ako si singl, neko bi mogao zauzeti bitno mesto u tvom srcu. Odnos će ispočetka biti neobičan i nejasan, ali će kasnije poprimiti logičan tok.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
U ispunjavanju obaveza ometaće te razne okolnosti kao što su ljubavne i porodične spletke ili antipatija pojedinaca iz odeljenja. Bližnji neće imati sluha za tvoju potrebu za mirom i slobodom. Učini sve sa svoje strane da izbegneš frontalni sukob.

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.