Vaš dnevni horoskop za četvrtak, 11. februar 2016. godine

TWILIGHT_Saga_Breaking_Dawn__Biss_zum_Ende_Der_Nach_Teil_1__Szenenbild_8

Taylor Daniel Lautner – američki glumac koji se proslavio ulogom Jacoba u sagi “Sumrak” – danas puni 24 godine.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Osećaš se nesigurno u vezi pa iniciraš sukobe. Smatraš da te voljena osoba zanemaruje i ne primećuješ da je u problemima. Umesto da se ljutiš, budi mu/joj podrška i navedi ga/je da ti se otvori. Neko će te nagovarati na gluposti, ali ne daj se, znaš ti to i bolje.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Očekuj da veći deo dana danas provedeš sama/sam. Informacije koje ćeš saznati iz neke knjige, emisije ili časopisa će te zainteresovati i inspirisati da istražiš malo više temu koja te interesuje. Možda se odlučiš da nastaviš školovanje ili odeš na neko putovanje.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Ako si duže vreme solo, postaćeš spremna/spreman za nova ljubavna uzbuđenja. Stvari se neće razvijati brzinom kojom želiš, pa će novi odnosi zasad ostati samo na rečima i pogledima. Moguć je lakši kvar na kućnom uređaju ili biciklu.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Osećaćeš se umorno i razdražljivo, a povrh svega mučiće te glavobolja. Ne bi bilo zgoreg da proveriš patiš li od manjka gvožđa u krvi. Nećeš moći odoleti slatkim zalogajima pa nemoj zanemarivati fitnes ukoliko ne želiš da se ugojiš.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Danas ćeš morati upotrebiti svoj smisao za humor i šarm kako bi smirila/smirio tenziju oko jedne situacije. Mogla/mogao bi se osećati neprijatno zbog nekih prepreka. Tvoje rešenje problema mogli bi biti šala na taj račun i smeh na licu.

Pročitajte još  Obična devojka: Taylor Lautner pokazao svoju novu ljubav na Instagramu!

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Svi oko tebe ponašaju se kao da hodaju po jajima, ali to ne znači da i ti treba tako da se ponašaš. Tvoj nepobedivi duh biće više nego dobrodošao tokom jedne drame. Pokušaj da smiriš tenziju, a da se sama/sam ne upleteš previše. Nemojte upijati nečija osećanja. Budi ono što jesi.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Najverovatnije ti je potrebno više slobode u određenoj situaciji. Možda želiš emocije da distanciraš od drugih ili te neko smara. U jednu ruku, potrebno ti je društvo da zadovoljiš svoje najdublje potrebe, a u drugu, ne voliš kada se tako osećaš (kad te smaraju!). Budi sigurna/siguran u ono što želiš!

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Neopreznost i brzopletost će te dovoditi u neugodne situacije. Nepromišljenim izjavama ćeš bez razloga povrediti nekog do koga ti je stalo, no štetu ćeš ublažiti ako se na vreme izviniš. Nesporazum s članom porodice mogao bi ti pokvariti raspoloženje.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Imaćeš mnogo razumevanja za druge i bićeš nesklona/nesklon osuđivanju. Intuitivno ćeš znati šta ljudi žele čuti pa će ti se danas mnogi obraćati za podršku ili savet. Ne preteruj s brzom hranom, jer ti ona na ovo promenljivo vreme nimalo neće previše prijati.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Bićeš nervozna/nervozan i nećeš znati da na pravilan način istrošiš višak energije. Najlošije će proći tvoji ukućani i članovi porodice, koje ćeš napadati oko raznih sitnica. Tvrdoglavošću i nespremnošću na komunikaciju, ugrozićeš odnos koji ti je bitan. Čuvaj se prehlade.

Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za utorak, 23. februar 2016. godine

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Odnos koji je dosad bio temeljen na prijateljstvu polako prerasta u nešto drugo. Snažna emotivna i mentalna povezanost ohrabriće te da drugoj strani otkriješ osećanja i zajedno započnete novu avanturu. Dobro raspoloženje doprineće poboljšanju zdravstvene situacije.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Uložićeš mnogo vremena i truda u uređenje sobe. Želiš da tvoj kutak bude spoj estetskog doživljaja i udobnosti, što će ti uz malo mašte i kreativnosti poći za rukom. Povećan apetit rezultiraće suvišnim kilogramima, stoga ne zanemaruj važnost redovne fizičke aktivnosti.

Autor: Famoza.net
Foto: Warner Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.