V-loveri su sila! Neverovatan pritisak upalio, Disney vratio sve “Violetta” videe!

violetta_disney_channel_sfondo_violetta_camilla_francesca_1920x1200

Kao što smo već pisali, Disney Latin America pokušao je da u tajnosti ukloni sve “Violetta” videe sa svog YouTube kanala ali izgleda da su oni iz nekog razloga mislili da će V-loveri sve prećutati i pronaći utehu u “Soy Luni”, kao seriji koja ju je zamenila na televiziji.

Pravi razlog zašto su se videi brisali nikome nije poznat jer ne vidimo kakvu je korist Disney mogao da ima od toga. Među objašnjenjima možda zato najlogičnije deluje baš pretpostavka V-lovera da je “Violetta” brisana kako bi se sav prostor ostavio “Soy Luni” i sprečilo dalje poređenje dve serije, pa sam tim i V-loveri naterali da joj pruže šansu.

Prethodnih nedelja Disney je dobijao na hiljade poruka sa zahtevima da se ova sramota ispravi a oglasili su se i Nicolas Garnier odnosno Martinina mama, koji su takođe bili besni i nisu razumeli o čemu se radi. Nadajmo se da je ovo kraj priče iz koje su V-loveri izašli kao veliki pobednici i da više niko neće padati na pamet ovako “genijalne” ideje!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  V-loveri u akciji: Pravi se veliki video za Samuela, uključite se!

13 thoughts on “V-loveri su sila! Neverovatan pritisak upalio, Disney vratio sve “Violetta” videe!

  1. I njima i nama je u korist. Bilo je samo pitanje vremena kada ce shvatiti da Soy Luna ne moze nadmasiti Violettu. Bas sam malo pre gledala neki VL snimak na njihovom kanalu i primetila sam koliko u stvari forsiraju Soy Lunu i Karol. Ali je super sto su nam vratili snimke ♥

  2. Hvala bogu
    Valjda su shavtili da Soy luna ne zauzima mesto Violette niti ce ikad zauzeti barem za nas V-Lovere i Tiniste

  3. NIsta nije gotovo dok se ne odsvira zadnji minut
    Bravooooo
    Vratili su nam snimke jejj

  4. Jos jedan dokaz da smo jedan od najveci I najcih fandoma Tinisti I V-loveri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.