V iz BTS razočaran zbog glasina kako ima devojku

Ljubavni život k-pop zvezda često je pod velom tajne. Sa jedne strane to omogućava zvezdama da imaju određenu privatnost, ali sa druge, problem je što to onda samo pospešuje maštu fanovima i medijima. Jedna takva priča prilično je pogodila Kim Tae Hyunga, odnos V-ja.

Konkretno, ovih dana se pričalo kako on ima devojku, kao i da je reč o ćerki izuzetno bogatog direktora jednog konglomerata. Zaista, V jeste viđen sa njom na otvaranju “Korea International Art Fair“, a V je čak nosio i narukvicu kompanije koja pripada njenoj porodici.

Kako se navodi, on se povodom svega oglasio na platformi Weverse gde je napisao, “Gađaću otrovnim iglicama njihove vratove u svojim snovima večeras. Čuvajte svoje vratove. Patetično. UGH.” Da pojasnimo, “UGH” se u Južnoj Koreji koristi da se izrazi razočaranje ili bes. Naravno, to je i jedna od pesama koju je objavio BTS!

Menadžment momaka takođe se oglasio saopštenjem u kome kaže da u svim pričama nema istine. “V i porodica direktora Choi Yoona su samo poznanici, tako da glasine o vezi nisu istinite.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/V

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta Jimina iz BTS-a čini tako neodoljivim fanovima?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.