V iz BTS-a izbacio solo pesmu “Winter Bear” (video)

Juče je naočekivano svim BTS platformama počela da kruži nova pesma Kima Taehyunga (V-a). Na BTS Twitter nalogu jednostavno se pojavio kratak teksti “Winter Bear #V”.

Spot za pesmu režirao je V, a on odlikuje retro nostalgičnim elementima, koji se i uklapaju uz pesmu. U vrtlogu sanjivih slika, V istražuje gradove kao što su Njujork, Los Anđeles, Pariz i London sa kamericom u ruci. BTS fanovi već su obeležavali 1000 dana od kad je V uveo i prisvojio izraz “I purple you”, pa je trending na Twitteru osvojio hešteg #IPurpleYou1000, a nedugo nakon neočekivanog izlaska pesme i hešteg #WinterBear je stigao do prvog mesta na trendingu. Inače ovo je V-jeva prva pesma na engleskom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Najslavniji režiser spotova nakon silnih uvreda na račun BTS: Neću im se nikad izviniti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.