V (BTS) objavio delić pesme sa svog solo mikstejpa!

K-pop bendovi čine sve da ostanu snažni i dominantni u muzičkoj industriji i čini se da oni neće otići nikuda još dosta vremena. Njihovi bendovi mnogo su bolje organizovani od svetskih, kako nam se čini, više treniraju i imaju zahtevnije koreografije ali i jaču radnu etiku, a muzičkim kućama nije problem kada izvođači rade i solo – to ne ugrožava prosperitet grupe, baš naprotiv, tako da i BTS i BigHit podržavaju Sugin solo mikstejp koji je objavljen u maju, a njegovim stopama ide i V!

Kim Taehyung odnosno V objavio je interesantan tvit u kom je u opisu napisao emotivno pismo za Army, rekavši da mu fanovi strašno nedostaju i da im poklanja mali tizer svoje pesme sa solo mikstejpa koji priprema, a onda je upozorio da pogledaju video što pre jer će ga možda ukloniti! Kao što je i obećao, uklonio ga je brzo, ali ono što jednom izađe na internet se nikad zaista ne izbriše, pa je fan objavio video ponovo i možete ga pogledati odmah:

U tizeru se mogu čuti jako emotivne reči: “Wise words were given to me from the heart of the loveless. I play games, fix the puzzles, though I’m missing pieces. And it looks like my life is just perfect. I’m trying to save my life. Saving myself with an umbrella!” poručio je V pesmom.

Pročitajte još  Famoza music chart #225 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Dok V fanovima golica maštu novim projektom, RM i Jin se konstantno šale sa fandomom na korejskoj platformi Weverse, pa su objavljivali svoje selfije, a Jin je čak pitao fanove da mu preporuče šta da jede! RM se takođe našalio s fandomom objaviši selfi na kom se jasno vidi njegova nova frizura, pa je pitao fanove da mu “preporuče frizuru”! Na portalu je sistem pao koliko se Armyja uzbudilo komentarima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Koji članovi BTS su u vezama?

One thought on “V (BTS) objavio delić pesme sa svog solo mikstejpa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.