Uzori za ceo svet: Momci iz BTS-a upisuju i fakultet!

Korejske svetski popularne grupe mogu vam biti uzori na mnogo načina – momci i devojke iz ovih grupa su pristojni, podstiču vaše samopouzdanje svojim radom, nisu problematični i nemaju kontroverze sa zakonom svoje zemlje, pisali smo vam i kakve devojke momci iz BTS-a vole i da su one sasvim obične kao i svaka druga, a na ovu listu osobina možemo da dodamo i da momci žele visoko obrazovanje, što je često neuobičajeno za muzičare!

Naime, korejski mediji prenose da su J-Hope, Jimin, V, RM i Suga odlučili da studiraju, i to da krenu stopama starijeg člana benda Jina, koji se 2017. godine upisao na Univerzitet Hanyang, samo je trenutno na pauzi. Pet momaka koji su se sada upisali pošli su njegovim stopama doslovno jer su i oni odabrali isti univerzitet, odsek za reklamne medije. Ostaje još samo Jungkook da im se pridruži, ali on je svakako najmlađi!

Jungkook je trenutno polaznik Global Cyber Universityja, u oblasti entertainmenta / zabave i emitovanja, tako da ni on nije daleko od svojih kolega po sferi rada! Zbog problema prouzrokovanih korona virusom, i momci nisu mogli normalno da budu primljeni, već su intervju za fakultet obavili onlajn putem.

Pročitajte još  Opet je to vreme godine: U nedelju 29. aprila startuje Famoza koncertna anketa, a ovo su stvari koje morate znati!

Fanovi su, kao što je i normalno, absolutno oduševljeni idejom da momci budu i visoko obrazovani, a u isto vreme i najveći bojbend na svetu! Oni vam mogu biti uzori kako je izvodljivo postići sve ukoliko to stvarno želite, i iako mnogi muzičari na svetu nisu uspeli ni školu da završe zbog obaveza, BTS će, nadamo se, uspeti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

6 thoughts on “Uzori za ceo svet: Momci iz BTS-a upisuju i fakultet!

    1. Heh imaju vezice, icice kao na faks to jeste nece ici ni na predavannja, dopbijace 10 – ke iako nisu ni izasli na ispit tako tih par godina. Onda kad kao svaki bend te vrste ce se raspasti jer se dosaditi svima, onda ce negde da se zaposle za tim fakultetom pritom nece znati nista ali eto bili su kao popularni pa ce primati platu za obicno sedenje…

  1. Ove vesti su stvarno super!I da stvarno ako su i slavni i mogu da idu na fakultet to je stvarno lepo😄😄😄😄😄😄😄.I onu koji nisi army ili blink brzo krenite da učite o njima!!!!♥️

  2. Nadam se da će sve stići jer ponoovo…nije tek tako lako i grupa i fakultet i stvarno je to sjajno što će upisati 😆.SJAJNI SU!!!💖

  3. Ne trazite dlaku u jajetu vec podrzite jer su to momci koji salju ispravnu sluku mladima.Obrazovanje jeste bitno i veoma vazno za svakog mladog coveka.Podrzavam zaista ,kao majka,ove momke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.