Uživao: Shawn Mendes proslavio 21. rođendan, Camila sve vreme bila uz njega!

Već nekoliko meseci Shawn Mendes i Camila Cabello intrigiraju javnost svojom vezom, za koju se prvo nije znalo da li je prava, međutim oni nastavljaju da nam pokazuju da je ono što oni imaju stvarno i da se ne stide da ga pokazuju! Shawn je proslavio svoj 21. rođendan, a Camila je sve vreme bila s njim…

Pevač je u sredu viđen u Njujorku zajedno sa Camilom, smejali su se i pričali, a kada je ona ušla u radnju da pogleda nešto on je ostao ispred i pričao telefonom. A na njegov pravi rođendan par je uočen u “Jack’s Wife Freda” oko 10 ujutru na doručku. Niko im nije smetao i par je uživao u tišini.

Malo kasnije uveče na internetu je osvanuo snimak gde Shawn partija sa društvom. Camila mu je na snimku prišla i oni su se poljubili, uz ovacije ljudi oko njih.

Kako izgleda, bilo je i poznatih ličnosti na Shawnovoj žurci, a Shawn je očigledno iskoristio sve povlastice legalnog života, pa je bio previše pijan da bi održao govor 🙂

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Shawn Mendes: Izvinjavam se ako sam delovao kao rasista kad sam bio mlađi!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Uživao: Shawn Mendes proslavio 21. rođendan, Camila sve vreme bila uz njega!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.