Uživanje na plaži: Tini i Pepe nam pokazuju kako izgleda idealna veza!

Malo je zvezda koje toliko naporno rade kao Martina Stoessel ali sad je došao trenutak da i ona uzme mali predah i to u društvu svog dečka Pepea Barossa kojeg konačno može svakodnevno da viđa dok su oboje u Španiji!

Kao što Tini ima pauzu na turneji, tako i Pepe nema obaveza na studijama tokom leta pa su ovih dana na Formenteri, malom Balearskom ostrvu gde uživaju u suncu, plaži i slanoj vodi! Pepe i Tini pritom mogu da uživaju kao svaki normalan par – ništa na njima ne odaje utisak da su slavni i bogati pa možda i zato bez problema uspevaju da se uklope sa drugim turistima!

Tini kao Tini smatra da joj odmor od fandoma nikad nije potreban pa je zbog toga i objavila par fotkica – jednu sa uvek nasmejanim Pepeom i drugu koju vidite iznad, gde pozira na plaži! Paparaci su ih naravno uočili ali sve što su mogli da zabeleže jesu predivne scene gde njih dvoje uživaju u poljupcima i zagrljajima, pokazujući nam kako izgleda savršena ljubav!

❤️

A post shared by Tini Stoessel (@tinitastoessel) on

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Elena nam šalje odličan Leonetta kviz!

9 thoughts on “Uživanje na plaži: Tini i Pepe nam pokazuju kako izgleda idealna veza!

  1. Ljubavi dve najdivnijee ???. Koliko sam srećna zbog Tini. Ima savršenog dečka, koji je voli takvu kakva je. P.S. nevezano za ovo. Prvi put mi je dozvoljeno da ostanem napolju do 01:30 ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.