Uživa: Justin Bieber na odmoru, druži se sa fanovima!Bili smo u prilici da vidimo da je dosta Beliebera imalo priliku da upozna Justina Biebera u prethodnih par nedelja, a kako je on i dalje odličnog raspoloženja to se nastavilja!

Justin se nalazi na Turksu i Kajkosu, a sudeći po tome izgleda da je na odmoru i u potpunosti uživa, ali ne samo on, već i svi njegovi fanovi koji imaju priliku da mu priđu! Justin je već par dana tamo u pratnji svog prijatelja i po slikama možemo videti da je veoma raspoložen.

Prema fotografijama koje su fanovi postavili na društvene mreže, dosta ljudi je bilo u mogućnosti da upozna mladog pevača, malo popriča sa njim i dobije fotografiju. Jedan od fanova se zahvalio Justinu putem Twittera zato što je imao priliku da ga upozna, ali i da posluša njegovu pesmu. “Hvala ti što si odvojio vreme da poslušaš moju pesmu, mnogo mi znači i motivišeš me da napornije radim na pesmi,” napisao je fan.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Najuspešnije mlade zvezde u 2016. godini: Tay ubedljivo prva, Novak i Biebs isti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.