Užas: Muzej objavio savršenu voštanu figuru Kylie Jenner ali potpuno upropastio Beyonce!

Velika je čast kad muzej Madame Tussauds objavi vašu voštanu figuru jer znate da će nju moći da vidi na stotine hiljada ljudi kao i da je u njenu izradu uložen veliki novac. Međutim, Beyoncin fandom danas besni kad vidi koliko je sve loše ispalo!

Kako ističe fandom, da im neko nije rekao da je to figura Beyonce, oni bi pre pomisili da se radi o takođe loše urađenim statuama Lindsay Lohan ili možda Christine Aguilere. Kako se ističe, Beyonce ovde ima toliko svetao ton da pre izgleda kao belkinja a jedino što nam sugeriše da je u pitanju ona jeste poza koju je zauzela. Iz nekog razloga figure Beyonce uvek ispadnu očajno – ni one prethodne koje možete videti na ovim slikama ne izgledaju ništa bolje, naprotiv.

Beyhive sa druge strane jako zavidi Kylie Jenner kojoj je isti muzej takođe posvetio figuru a ona je ispala praktično savršeno! Gledajući Kylie pored svoje figure, nije tako lako utvrditi koja je od njih živo biće. Tesfaye

“Ovo sam zaista ja, ludo je”, priča oduševljena Kylie i kaže da je čak uspela da prevari i svoju porodicu! “Pričala sam sa njima preko FaceTime aplikacije, niko nije odmah primetio da je pred njima statua!”

Pročitajte još  Kylie Jenner pobrisala sve slike svoje bebice!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Beyonce

Danas 20. jula na famoza.net možete osvojiti brojne nagrade! Za više informacija, kliknite ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Užas: Muzej objavio savršenu voštanu figuru Kylie Jenner ali potpuno upropastio Beyonce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.