Uz animirane životinje: Pogledajte presladak praznični video Selene Gomez za Coach!Selena se trenutno nalazi u duševnoj bolnici kako bi sprečila da se njeno stanje pogorša, međutim Coach nas još jednom podseća koliko pevačica voli glumu i koliko se dobro snalazi u različitim ulogama!

U videu možemo videti Selenu koja dolazi na audiciju za Coachovu prazničnu kolekciju i predstavlja se pred kamerom. Kamerman ju je upitao da li misli da ima sve što je potrebno za ovo izdanje, na šta se pevačica našalila rečima: “Verujem da se dobro držim.” Konkurencija je bila velika, jer su u trci za ulogu bile i animirane životinjice poput žabe, sove ili lisice, ali Sel je uspela da dođe do izražaja i svima poželi srećne praznike.

Nedavno je izjavljeno da kompanija gubi novac, jer Selena trenutno nije u stanju da snima nove kampanje za njih, ali kako su oni saopštili, ostaće uz Selenu i sačekaće da se pevačica oporavi, a uz ovaj video koji su nedavno snimili, sigurno su samo još jednom potvrdili da to nije nikakva greška!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Fudbal sa MM je fandom uspeh godine, imamo superfinaliste izbora za fandom godine!

5 thoughts on “Uz animirane životinje: Pogledajte presladak praznični video Selene Gomez za Coach!

  1. Awww kako slatko!! Nadam se da ce Sel biti u redu i mozda snimiti jos neku ovakvu reklamu <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.