Uvek uzor: Sel Go proglašena za najpismeniju mladu zvezdu!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
12

12070612_763244947153979_2039358958_n

Od Selene puno toga možemo da naučimo kad je reč o lepom ponašanju i kako napornim radom jedna siromašna devojčica može postati omiljena svetska zvezda, ali da li ste znali da vam ona može pomoći da bolje savladate engleski jezik?

Slavni često pišu vrlo nepismene tvitove a kako se u Americi obeležavao dan gramatike, veb sajt Grammarly odlučio je da proveri Tviter naloge 50 najpopularnijih zvezda i rangira ih po pismenosti. Rezultati koji su dobijeni pokazali su nekoliko interesantnih stvari, a pre svega da su mnogo pismenije starije osobe. Jedina koja brani čast mladih zvezda je naravno Selena Gomez koja je zauzela osmo mesto a ispred nje su samo daleko stariej kolege poput voditelja Conana O’Briena, najbogatijeg čoveka na svetu Billa Gatesa, američkog predsednika Baracka Obame iil voditeljke Ellen DeGeneres.

Print

Inače, brojke koje vidite uz imena zvezde (u slučaju Sel Go to je 0.98) jeste prosečan broj grešaka koje one prave na svakih sto reči. U prevodu, Selena pogreši jednu reč od sto reči dok prvoplasirani Conan O’Brien napravi jednu grešku na 500 reči! Baš nas zanima gde su završile Taylor Swift, Demi Lovato Ariana Grande ili Justin Bieber koje su takođe bile uključene u istraživanje ali ti rezultati nisu saopšteni!

Pročitajte još  Famoza music chart #30

Autor: Famoza.net
Foto: Grammarly, Instagram/Selena Gomez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.