Uspomene još bole: The Weeknd jedva zadržao suze tokom izvedbe „Call Out My Name“ na Coachelli!

The Weeknd je zasluženo jedno od najvećih imena Coachelle ove godine – ipak, sva ta slava ne može da uteši čoveka u svakoj situaciji.

Naime, Abel je po prvi put uživo izveo pesmu „Call Out My Name“ uživo, a ova pesma kao i mnoge druge sa mini albuma „My Dear Melancholy“ posvećene su Seleni Gomez vrlo direktno. Ovaj par koji se mnogo voleo više ne postoji a The Weeknd koliko god da je pokušavao da zadrži suze tokom reči koje peva o Seleni, mnogi fanovi su primetili da mu oči postaju vlažne.

the full performance, enjoy having a mental breakdown {I}

Објава коју дели The Weeknd & Selena Gomez (@abelenaslove) дана

Postoji još razloga zašto niko ne može zameriti The Weekndu što nije savladao svoje emocije tokom nastupa na ovom čuvenom festivalu – ako pamtite prethodnu godinu, Selena i Abel proglašeni su za najlepši par Coachelle, a Selena je otišla korak dalje pa je i objavila njihovu zajedničku sliku na Instagramu po prvi put. Ove uspomene sa Coachelle verovatno nikada neće napustiti The Weeknda.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Selena Gomez nam je od danas mnogo bliže!

One thought on “Uspomene još bole: The Weeknd jedva zadržao suze tokom izvedbe „Call Out My Name“ na Coachelli!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.