Uspomene još bole: The Weeknd jedva zadržao suze tokom izvedbe „Call Out My Name“ na Coachelli!

The Weeknd je zasluženo jedno od najvećih imena Coachelle ove godine – ipak, sva ta slava ne može da uteši čoveka u svakoj situaciji.

Naime, Abel je po prvi put uživo izveo pesmu „Call Out My Name“ uživo, a ova pesma kao i mnoge druge sa mini albuma „My Dear Melancholy“ posvećene su Seleni Gomez vrlo direktno. Ovaj par koji se mnogo voleo više ne postoji a The Weeknd koliko god da je pokušavao da zadrži suze tokom reči koje peva o Seleni, mnogi fanovi su primetili da mu oči postaju vlažne.

the full performance, enjoy having a mental breakdown {I}

Објава коју дели The Weeknd & Selena Gomez (@abelenaslove) дана

Postoji još razloga zašto niko ne može zameriti The Weekndu što nije savladao svoje emocije tokom nastupa na ovom čuvenom festivalu – ako pamtite prethodnu godinu, Selena i Abel proglašeni su za najlepši par Coachelle, a Selena je otišla korak dalje pa je i objavila njihovu zajedničku sliku na Instagramu po prvi put. Ove uspomene sa Coachelle verovatno nikada neće napustiti The Weeknda.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sel otvorila dušu fandomu u prvom Instagram Live videu: Sad znam ko su mi pravi prijatelji!

One thought on “Uspomene još bole: The Weeknd jedva zadržao suze tokom izvedbe „Call Out My Name“ na Coachelli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.