Uskoro dostupno: Kylie Jenner radi na sopstvenoj liniji vina!

Khloe Kardashian je nedavno proslavila svoj rođendan, a snimak na kome je neka od prisutnih devojaka izjavila da je trudna je pokrenuo lavinu glasina da je to bila upravo Kylie Jenner koja ne krije da bi volela da ima još jednu ćerku, međutim kako ona ističe, još uvek nije vreme za tako nešto, a još jedan dokaz da Kylie nije trudna jeste što trenutno radi na sopstvenoj liniji vina!

Kako izvor navodi za TMZ, Kylie je već spremila žigove sa njenim imenom koji će se naći na pićima koje bude plasirala- alkoholna pića, vina, koktele, bezalkoholne koktele, energetska pića, pivo i još dosta toga, plus to će biti dostupno u restoranima i barovima. Čitava ova linija proizvoda će biti dostupna uskoro, a nema nikakve sumnje da će ubrzo zavladati i ostalim delovima sveta.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Osveta: Kylie razbila jaje nakon što je ostala bez Instagram rekorda (video!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.