Urnebesno pitanje na “Slagalici”: Šta je Ariana Grande? (video)

TV Slagalica je nezaobilazan deo programa RTS-a već skoro četvrt veka, a takmičari često daju urnebesne odgovore na postavljena pitanja. Ipak, nekad je još smešnije kako zvuče nekad od postavljenih pitanja, poput jednog o Ariani Grande!

U epizodu prikazanoj u subotu, u igri “Ko zna, zna”, takmičarima je postavljeno pitanje, “Ariana Grande je pevačica, vulkan ili nosač aviona?”. Interesantno, dok bi svaki čitalac Famoze frenetično pritiskao taster da se javi u prvoj mikrosekundi, ovde su takmičari razmišljali neko vreme, a žena koja je odgovorila tačno nije baš previše bila sigurna u sebe!

Jasno je dakle Arianatori – moramo je dovesti, jer Ariana je već odavno deo opšte kulture. Ako treba, poslaćemo je i na RTS i zamoliti redakciju da joj pusti ovaj video!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bolje od svih nastupa u Americi: Ari je imala dva iznenađenja na prvom koncertu u Evropi! (video)

10 thoughts on “Urnebesno pitanje na “Slagalici”: Šta je Ariana Grande? (video)

  1. A da je bilo pitanje šta je jelena karleuša mislim da bi oboje kao iz topa rekli…🙁

  2. Wow..Stvarno je red da nas poseti heh…
    Kako mi,arianatori,možemo da utičemo na njen dolazak?I da li ikako možemo da utičemo ?
    Mnogo je stranica o njoj,mnogo onih koji se trude..Postoji li način da ujedinjeni doprinesemo njenom potencijalnom dolasku?Ili bi sve to bilo uzaludno pored svih fanova koji neprestano zasipaju sto njene,sto DMove njenog tima?
    Postoji li način da privučemo pažnju možda Republic Recordsa,Scootera,i da zajednickim snagama pomognemo u toj teskoj ali sjajnoj misiji?❤️
    Red je da se i nas glas čuje Arianatori,glasnije nego ikada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.