“Upravo sam rekao Justinu – oženi se sa Selenom!”: Jedan od najboljih slavnih prijatelja Biebsa nema dilemu! (video)

Sean Kingston je jedan od slavnih muzičara koje viđamo u društvu Justina Biebera a on je gostujući na BBC Radio 1 pričao o prijateljstvu sa njim ali je otkrio da mu je ovih dana uputio krajnje ozbiljan savet.”

Upitan da li su Biebs i on u kontaktu, Sean kaže da je upravo razgovorao sa njim! “Znate šta je ludo? Malopre mi je poslao poruku na Instagramu! Napisao mi je, ‘Ej čoveče, piši mi, fališ mi!” Sean je bio spreman i da otvoreno govori o Justinu i Seleni i da poruči Jusu da će gorko zažaliti ako ne učini Sel svojom ženom.

“On je sad u trenutku kad su mu potrebni iskreni ljudi, pravi ljudi. Ja sam mu rekao da je Selena dobra za njega i da bi morao da se oženi sa njom. Znam da su ranije imali problema, prolazili su kroz svašta. Međutim, sad su opet zajedno. Očigledno mu trebaju prave osobe u životu”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #109 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

2 thoughts on ““Upravo sam rekao Justinu – oženi se sa Selenom!”: Jedan od najboljih slavnih prijatelja Biebsa nema dilemu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.