Upoznajte našu novu stalnu blogerku, Lady!

home-office-599475_1920

Famoza se trudi da pruži podršku našim mladim blogerima time što ih uključuje u rad našeg portala. Zadovoljstvo nam je što smo danas bogatiji za još jednog člana a Lady će vam se sama predstaviti. Dobro nam došla!

Nickname: Lady
Datum rođenja: 13.11.1995.
Grad: Novi Sad
Omiljeni pisac: Nicholas Sparks
Omiljena zvezda: Rihanna
Omiljeni film: “The Vow”
Omiljena hrana: Piletina

Kako bi ukratko opisala sebe?
Uporna sam i uvek se trudim da ostvarim svoje ciljeve. Takođe sam i kreativna i veliki sanjar. Imam jako puno interesovanja i volim da otkrivam i saznajem nove stvari.

Šta najviše voliš da radiš u slobodno vreme?
Na prvom mestu volim da kvalitetno provodim vreme sa svojim prijateljima, zatim da se bavim sportom, gledam serije, čitam knjige…

Šta čitaoci Famoza portala mogu da očekuju od tebe, odnosno, o čemu ćeš pisati?
Iako je tinejdž period mog života prošao, i dalje rado pričam i pišem o problemima i temama koje zanimaju sve tinejdžere. Takođe, obzirom da sam kroz sve to prošla, mislim da će vam se moji tekstovi svideti jer ću vam neke stvari pisati i iz svog iskustva.

Šta želiš da ostvariš kao Famoza blogerka?
Novinarstvo je moja velika ljubav i drago mi je što sam dobila šansu da pišem za ovaj portal. Kao i svaka druga veština, i novinarstvo se najbolje razvija kroz praksu. Mislim da je ovo jako lepa prilika za mene da svoje umeće pisanja pokažem i drugima i da ga i dodatno usavršim. Pisanje je za mene postalo hobi pre nekoliko meseci kada sam otvrila svoj blog. Na početku ste mogli videti moje nickname, koje inače koristim i kada potpisujem tekstove na svom blogu Fashion, Beauty and Style (link do bloga: http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/ )

Gde najčešće pronalaziš inspiraciju?
Najbolje ideje za pisanje mi se javljaju uveče kada legnem da spavam. Potrudim se da te ideje zapamtim, a zatim ih realizujem narednog dana. U poslednje vreme sam inspiraciju za dosta tema o kojima sam pisala pronalazila i u omiljenim serijama.

FOTO: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Upoznajte našu novu stalnu blogerku, Lady!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.