Universal Music vikend na Famozi: Danas možete osvojiti “1989” Taylor Swift!

Trudimo se kao i obično da vam poklanjamo što raznovrsnije nagrade na Famozi ali bez obzira na to, nemoguće je izbeći da pojedini fandomi ne budu zapostavljeni, kao što je slučaj sa Swiftiejima čije strpljenje sad nagrađujemo albumom “1989”!

Ono što ipak primećujemo poslednjih nedelja jeste da nije mnogo vas koji imate vremena za jurenje pojmova, čak i kad vas nagrade veoma interesuje, što je posledica sve više obaveza koje imate u školi i potpuno je normalno za ovaj deo godine. Ukoliko i ovog vikenda bude ista situacija, to će verovatno značiti da ćemo nagrade tokom aprila deliti preko naše Facebook stranice!

Ukoliko želite ovaj poklon, danas u periodu od 12h do 19h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Taylor Swfit u prilozima koje objavimo u toku dana na Famoza.net a nema potrebe da ih objašnjavate. Oba pojma treba istovremeno da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “1989 CD”. Ko prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO dobiće album! Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Ovu nagradu šaljemo i van Srbije, u sve zemlje bivše Jugoslavije!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift & Calvin Harris: Slatka proslava godišnjice zabavljanja! (FOTO & VIDEO)

8 thoughts on “Universal Music vikend na Famozi: Danas možete osvojiti “1989” Taylor Swift!

  1. Napokon,omiljeni album svih vremena!♡Potrudicu se koliko kod mogu jer danas imam bas puno obaveza :/

  2. ZNAČI NE TREBA DA OBJAŠNJAVAMO POJMOVE?! Onda je sve u brzini! Nadam se samo da ćete objaviti pojmove pre 17:00h, jer ako ne,ne mogu da učestvujem onda…

    1. Malo manje se interesujete za Tayine CD-ove a kad je manje interesovanje, onda ne tražimo objašnjenje da bi vas se ipak malo više javilo.

  3. Stvarno mislim da ste vi sa famoze zaista fenomenalni I da cete uvek naci najbolje resenje ali bi bilo dobro da nekada mozemo da napisemo pesmu ili sastav I osvojimo neki cd

    1. Nemoguće je jer bi nam takvo takmičenje uzimalo jako mnogo vremena i morali bismo ređe da delimo nagrade.

  4. Ovo je super,potrudicu se da osvojim cd,jer je 1989 po meni najbolji Tayin album.Hvala Famozo sto ga mozete dijeliti van Srbije,posto znam da vas puno vise kosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.