“Umrle smo od straha”: Ari i Demi same noću obilazile ukletu lokaciju!

photojoiner

Da li ste znali da su Ariana Grande i Demi Lovato bliske drugarice? A da li ste znali da one umesto neke fensi zabave vikend više vole da provode po mraku, obilazeći mesta mračnih zločina?

Kako nam je sad otkrila Ariana, upravo to su njih dve radile ovog vikenda! “Petak veče bilo je posebno a kad kažem posebno, mislim zastrašujuće jer smo pešačile do kuće u kojoj su se desila čuvena ubistva”, tvitovala je Ari na opšte iznenađenje. “Nas dve smo se us*ale od straha”. Njene reči probudile su inspiraciju kod Demi koja je dodala: “Jedina razlika između naših s*anja je što tvoje ima šljokice i Chanel logo.”

Pomenuta kuća imala je status uklete otkako su se tamo desila manijakalna ubistva pet ljudi tokom leta 1969. godine. Kuća je zbog toga srušena 1994. godine a na njenom mestu sagrađena je nova. Ipak, mračna prošlost čitave lokacije i dalje je aktuelna!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato, Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Slika kao dokaz: Demi Lovato trenira sa devojkom iz Srbije, znamo ko je ona!

4 thoughts on ““Umrle smo od straha”: Ari i Demi same noću obilazile ukletu lokaciju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.