Uključite se u akciju za sve Tiniste sa Balkana koja će biti uručena Martini lično!


Martina Stoessel nastupiće na Radio Disney Vivo u Argentini 26. maja, a sada se ukazala prilika svim Tinistima sa Balkana da se uključe u akciju koja će biti uručena lično Tini od strane jedne članice fandoma iz Argenitne!

Ovo je jedinstvena prilika i cilj je da se uključi što više Tinista sa čitavog Balkana, a ono što trebate da uradite jeste da napišete kratko pismo od pet do šest rečenica. Pisma možete napisati na papiru pa sve to slikati ili u beleškama na telefonu koje ćete screenshotovati, a na kraju sve trebate poslati devojci, koja sve ovo organizuje, na Instagram @teen___stars ili mejl [email protected], a ona će to proslediti Tinisti iz Argentine. Sva pisma biće narezana na jednom CD-u, uz nedavno pripremljene videe i edite u čijoj izradi je učestvovalo dosta fanova.  Uključite se u ovu akciju i ne zaboravite da javite i drugima koji bi imali želju da njihove reči dođu do Martine.

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #168 - Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

8 thoughts on “Uključite se u akciju za sve Tiniste sa Balkana koja će biti uručena Martini lično!

    1. Hvala Karolosto sto pomazes Tinistina! Kada bude neka akcija za vas ja obavezno pomazem❤

  1. I ja ću se priključiti u akciju… 🙂 budem ti ovih dana poslala pisamce na direkt ili na mail… 🙂
    je li na hrvatskom mogu ili španjolskom moram? trebam li se potpisati pismo?

    1. Idealno je na engleskom 🙂 I možeš se potpisati ako želiš, a ako ne stavi ime fan stranice na Instagramu, ako imaš 🙂 Sve u svemu, napraviš kako želiš 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.