Uključite se u akciju za sve Tiniste sa Balkana koja će biti uručena Martini lično!


Martina Stoessel nastupiće na Radio Disney Vivo u Argentini 26. maja, a sada se ukazala prilika svim Tinistima sa Balkana da se uključe u akciju koja će biti uručena lično Tini od strane jedne članice fandoma iz Argenitne!

Ovo je jedinstvena prilika i cilj je da se uključi što više Tinista sa čitavog Balkana, a ono što trebate da uradite jeste da napišete kratko pismo od pet do šest rečenica. Pisma možete napisati na papiru pa sve to slikati ili u beleškama na telefonu koje ćete screenshotovati, a na kraju sve trebate poslati devojci, koja sve ovo organizuje, na Instagram @teen___stars ili mejl [email protected], a ona će to proslediti Tinisti iz Argentine. Sva pisma biće narezana na jednom CD-u, uz nedavno pripremljene videe i edite u čijoj izradi je učestvovalo dosta fanova.  Uključite se u ovu akciju i ne zaboravite da javite i drugima koji bi imali želju da njihove reči dođu do Martine.

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tini Stoessel najiskrenije: Promenila sam se!

8 thoughts on “Uključite se u akciju za sve Tiniste sa Balkana koja će biti uručena Martini lično!

  1. Ja ću se uključiti!Već sam to napisala prije,ali ne sa pet ili šest rečenica!

    1. Hvala Karolosto sto pomazes Tinistina! Kada bude neka akcija za vas ja obavezno pomazem❤

  2. I ja ću se priključiti u akciju… 🙂 budem ti ovih dana poslala pisamce na direkt ili na mail… 🙂
    je li na hrvatskom mogu ili španjolskom moram? trebam li se potpisati pismo?

    1. Idealno je na engleskom 🙂 I možeš se potpisati ako želiš, a ako ne stavi ime fan stranice na Instagramu, ako imaš 🙂 Sve u svemu, napraviš kako želiš 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.