Uhvaćen: Liam Payne se sastao sa autorom 1D hitova, nosio i materijal za oznakama benda!

Nešto se definitivno dešava! Mnogo su bili vrlo uzbuđeni nakon što je Liam Payne na svom Instagram profilu obeležio 1000 dana od odlaska 1D na pauzu, a izgleda da je zaista i bilo razloga za tako nešto.

Naime, Liam je viđen na poslovnoj večeri sa Savanom Kotechom koji je autor brojnih hitova za One Direction! Kako znamo da je ovo bila poslovna večera i još važnije, kako znamo da nije reč o nečemu za Liamovu solo karijeru, a ne One Direction? Prosto, Liam je spažen kako nosi materijal sa oznakama 1D!

Sve ovo možda se uklapa u glasine da se povratak One Directiona lagano planira, u velikoj tajnosti kako bi momci mogli sve da pripreme bez previše buke. Nama samo ostaje nada da je to tako i da će povratak značiti više od par koncerata!

Autor: Famoza.net
FOTO: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Kvalifikacije za Famoza Music Chart #100 su završene, evo ko je sve u finalu!

4 thoughts on “Uhvaćen: Liam Payne se sastao sa autorom 1D hitova, nosio i materijal za oznakama benda!

  1. OMG!!!! ZNALA SAM DA SE VRACAJU JEDVA CEKAM 😱😱 VOLIM IH SVIJU 😃😍😍😍 VRACAJU SE NE MOGU VJEROBATI LJUDI JAKO JE BLIZU 😃😃😍😘😘💕💕💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.