Uhapšen prestupnik koji je provalio u vilu Kylie Jenner!

Sestre Jenner definitivno nemaju mira u životu. Ove godine, Kendall je imala problema sa muškarcem koji je navodno hteo da je ubije i koji na kraju, na njenu sreću, dobio zabranu prilaska. Takođe je jedan čovek pokušao da provali u njihove kuće u istom danu, a jednog su pronašli kako nag pliva u njihovom bazenu. Zbog svih ovih događaja sestre su bile primorane da se stalno sele kako do ovoga više ne bi došlo. Ipak, izgleda da se horor nastavlja jer je ove nedelje neko ponovo provalio u Kylinu kuću!

Muškarac koji je bio ‘upoznat’ sa detaljima Kylinog obezbeđenja zato što je i ranije provaljivao u njenu kuću, ovog puta je odbio da napusti njeno imanje. Kako tvrdi, odbio je da ode dok se ne vidi sa Kylie oči u oči, pošto ona u tom trenutku nije bila kod kuće, pa se pobio sa obezbeđenjem i to je dovelo do njegovog hapšenja. Želeo je da joj izjavi ljubav i to je bio razlog njegovog upada.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Zvanično je: Kylie Jenner je najmlađa milijarderka na svetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.