U društvu velikih zvezda: Udala se Jennifer Lawrence!

Jennifer Lawrence bila je tiha kada je u pitanju njen ljubavni život i inače ne koristi društvene mreže, ali posao medija je da saznaju sve, pa i da se glumica juče udala za svog izabranika uz svečanu ceremoniju na Roud Ajlendu u društvu velikih zvezda!

Jennifer je ozvaničila svoju vezu sa Cookeom Maroneyjem s kojim je u vezi od prošlog juna, a veridbu su obavili ovog februara u intimnoj atmosferi sa najbližim prijateljima. Venčanje je bilo nešto veće, pa su njemu prisustvovale i zvezde poput Adele, Kris Jenner, Emme Stone i Cameron Diaz!

Jennifer je za jedan radio pričala o tome zašto je odlučila da se uda za Cookea: “Ne znam ni sama, samo sam počela da razmišljam o sitnicama, volim li ga, da li je dobar, shvatila sam da je on taj. Zvuči glupo, ali zaista on jeste pravi za mene i čast mi je da budem gospođa Maroney” ispričala je ona. Čestitamo!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Humanost iznad svega: Jeniffer Lawrence posetila dečju bolnicu u Montrealu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.